Tenker du på å bli selvstendig IT-konsulent? Da har vi veldig mange oppdrag for deg!

Hei!
Tenker du på å bli selvstendig konsulent, og har lyst til å se hva som rører seg der ute i markedet av oppdrag og muligheter?

Da burde du ta kontakt med oss for å få tilsendt de mest relevante konsulentoppdragene!

Vi har en lang rekke av kunder i offentlig og privat sektor, og jobber med å løse kompetansebehovene til noen av Norges største og mest spennende prosjekter, samt prosjekter i mindre skala slik som for mellomstore selskap og startups.

Vi har muligheter for de aller fleste freelance IT-konsulenter, enten du er utvikler, arkitekt, UX/UI-designer, prosjektleder, testleder, tester, sikkerhetskonsulent, infrastrukturkonsulent, driftskonsulent, nettverkskonsulent, DevOps-konsulent, Cloud-konsulent, eller annet.

Du får tilsendt de oppdragene som er mest mulig relevant for din profil ift. teknisk match, geografisk lokasjon, samt andre faktorer.

Send oss din CV eller LinkedIn-profil på CV@norway-consulting.no, så holder vi deg oppdatert!

Ta også gjerne kontakt om du har noen spørsmål om å være selvstendig konsulent, hvordan oppdragsutsiktene er for noen med din profil, hvilken timepris du kan forvente e.l.

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

#selvstendig-konsulent #independent-consultant #freelance-consultant #developer #architect #project-manager #test-manager #tester #infrastructure-consultant #operations-consultant #network-consultant #data-warehouse-consultant #security-consultant #devops-consultant #cloud-consultant #UX-designer #tasks #assignments #consulting

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt asap.

    Legg ved CV