Vi søker en kompetent account manager for å jobbe på det norske IT-konsulentmarkedet (privat/offentlig)!

Hei!

Kan dette være noe for DEG?

Norway Consulting AS er et IT-konsulentselskap som er i sterk vekst. Vi startet opp i 2016, og har siden det doblet omsetningen årlig og ligger an til å havne rett over 40 MNOK i 2020. Vi ønsker å fortsette å doble omsetningen årlig, og nå føler vi at vi trenger å forsterke teamet med en erfaren account manager for å lykkes med dette.

Hvem er du?

Du er en suksessfull salgsperson som har oppnådd betydelig resultater i din tidligere eller nåværende stilling, og som er klar for en ny utfordring. Du ønsker å være med å bygge noe fra et tidlig stadium, og det passer fint for deg å jobbe i våre kontorer på Majorstua sammen med resten av teamet. Du verdsetter spenningen over å hunte etter nye kunder i privat sektor og er i stand til å skape og føre meningsfulle dialoger med beslutningstakere i store IT-avdelinger for å avdekke om det foreligger et potensial for et samarbeid. Du kan være en representativ person for selskapet utad i møte med de største selskapene som skaper grunnlag for samarbeid på tvers av selskapene. Det er en fordel om du har erfaring med å delta i anbudskonkurranser i offentlig sektor, men ikke påkrevd så lenge du har en god forståelse av B2B salg overfor høytstående beslutningstakere i IT-bransjen (CXO-nivå), god forståelse for det norske IT-markedet og aller helst konsulentbransjen, og du forstår hva vi snakker om når vi sier .Net, Java, Azure, cloud, javascript, react, arkitektur og testledelse, m.m. Du burde ha god erfaring med komplekse salgsprosesser hvor hvert salg er av betydelig størrelse, helst 1-2 MNOK+ per salg.

Du er en person som verdsetter en utfordring og ønsker å være med på reisen med å bygge vårt eget selskap og arbeidsplass.

Selv om du allerede har opparbeidet deg betydelig relevant salgskompetanse er du fortsatt åpen for å lære mer og bli coachet på mulige forbedringspunkter, samt at du setter pris på å dele din kunnskap med resten av teamet.

Du setter deg personlige mål og etterstreber å oppnå dem både gjennom selvstendig arbeid og team-arbeid.

Kort om oss:

Norway Consulting er en IT-konsulentformidler som spesialiserer seg på det norske markedet, og som leverer IT-spisskompetanse innen områder som Utvikling, Arkitektur, Design, Prosjektledelse, Testing, Testledelse, Business intelligence, Datavarehus, Infrastruktur, Drift, Sikkerhet og Support.
Vi formidler IT-konsulenter som jobber freelance eller er ansatt i små og mellomstore konsulentselskap, til et bredt spekter av kunder, i både privat og offentlig sektor, fra små startups til store nasjonale konsern. Vi fokuserer på topp kvalitet og å levere utmerket kundeservice i alle ledd.

Kort om teamet:

Vi er for tiden 3 sourcere, 1 økonomisekretær, 1 utvikler og daglig leder. Sourcerne leverer IT-konsulenter på aktuelle forespørsler, og bygger opp vårt leveranseapparat for å kunne «source» de beste konsulentene til kundene våre, samt assisterer salgsteamet med å selge oss inn til nye kunder.

Kort om jobben:

Du vil jobbe tett sammen med daglig leder og sourcerne for å bygge opp nye og videreutvikle eksisterende kundeforhold, avdekke kompetansebehov, og sørge for at vi får flere muligheter for å få våre konsulenter ut i oppdrag gjennom kontinuerlig prospecting og utadgående salgsarbeid.

Dette kan bestå av å bygge relasjoner og presentere selskapet i privat sektor, og/eller å delta i anbudskonkurranser i offentlig sektor, eller å jobbe proaktivt for å få bestemte konsulenter ut i oppdrag ved å tilby dem gjennom aktuelle kanaler eller selge dem inn basert på kompetanseprofilen deres, samt mye mer.

Du får:

  • Være med å bygge opp et ambisiøst selskap fra et tidlig stadium.
  • Være del av et dyktig team som jobber sammen mot felles målsetninger.
  • Ha en dynamisk jobb hvor man jobber etter prinsippet om «frihet under ansvar».
  • Være med å vinne markedsandeler på det norske IT-konsulentmarkedet.
  • Konkurransedyktig lønn som består av fastlønn + provisjon. Dette vil avhenge av din bakgrunn, erfaring, evner, samt resultater du oppnår underveis i jobben. Del gjerne hva din forventning er her.
  • Muligheten til å tilegne deg masse kunnskap om IT-konsulentverdenen og vokse i rollen.

Høres dette relevant ut for deg?

Da er det fint om du legger igjen din CV, med kort info om din situasjon og hva slags jobb du er interessert i, samt en beskrivelse av dine 3 beste salgssuksesser du har oppnådd hittil i livet.

Du er velkommen til å ta kontakt med daglig leder Johan Lossius på +47 465 19 838 eller Johan@norway-consulting.no for spørsmål eller dersom du er interessert i en uforpliktende/konfidensiell prat om jobben.

Ser fram til å høre fra DEG!