Account manager søkes for mulighet til å jobbe på IT-konsulentmarkedet!

Hei!

Kunne du tenkt deg å bli del av et team som jobber sammen mot felles målsetninger?

Kunne du tenkt deg å jobbe med salg, account management og forretningsutvikling på IT-konsulentmarkedet i Norge?

Kunne du tenkt deg å jobbe med IT-konsulentformidling, ved å matche kunders kompetansebehov med aktuell IT spisskompetanse?

Norway Consulting søker en account manager til å bli en del av teamet!

Vi har mange spennende planer og initiativ på gang, og søker å knytte til oss noen for det lengre perspektivet. Føler du at dette kan være en god match for deg? Ønsker du jobbe med dette, men mangler kanskje den relevante erfaringen? Eller har du den relevante erfaringen, men har et par andre spørsmål du lurer på?

Da er det bare å ta kontakt eller søke! Så tar vi en uformell prat for å høre om dette kan være noe for deg.

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil være ansvarlig for hele salgsprosessen fra å etablere den første kontakten til å close dealen og oppdatere CRM-systemet.
 • Du vil jobbe med å skape kundeprospekter, leadsgenerering, og utarbeide strategier for hvordan å åpne opp nye kunder, samarbeid og salgskanaler
 • Du vil jobbe med å bygge og ivareta en kundeportefølje, og følge opp kundene tett, for å kunne få anledning til å hjelpe dem løse sine IT-kompetansebehov når disse dukker opp
 • Du vil være ansvarlig for å drive prosessene gjennom fra start til slutt når vi leverer konsulenter
 • Du vil være ansvarlig for å utarbeide IT-konsulenttilbud som vil løse kundenes behov
 • Fokuset vil være å bygge langsiktige samarbeidsrelasjoner med kundene, ved å levere utmerket kundeservice, og levere topp kvalitets IT-konsulenter.

Du vil ha et team rundt deg som bistår med å finne og kvalitetssikre konsulentene før du presenterer dem til kundene.

Du vil få tilgang til den nødvendige kunnskapen, informasjonen, knowhowen, nettverket osv., som trengs for å utføre jobben.

Du vil bygge opp en forståelse, og få innsikt i IT-konsulentverdenen, ved å ta fatt på denne jobben, som igjen vil kunne benyttes for å løfte selskapet og utrette mange spennende ting på det norske konsulentmarkedet.

Vi er åpne for både junior og senior profiler, men mener at følgende kvalifikasjoner er nødvendige:

Må ha:

 • Flytende norsk skriftlig og muntlig.
 • Flytende engelsk skriftlig og muntlig.
 • Gode kommunikasjonsegenskaper.
 • Du må like å snakke med folk, være en relasjonsbygger, som trives med å starte samtaler og holde dialogen i gang.
 • Du må være resultatorientert, og ha det instinktet som fører til at du får ting gjort når det virkelig er nødvendig.
 • Være en entusiastisk person som er med å bygge opp selskapet på ulike måter

Burde ha:

 • Erfaring fra IT-bransjen/-markedet (f.eks. teknisk IT-erfaring, eller erfaring fra IT-konsulentmarkedet, eller IT-rekruttering generelt, eller B2B løsningssalg eller annen form for salg innen IT-bransjen)
 • 2+ års erfaring fra salg eller account management-jobber hvor du har hatt erfaring med B2B-salg og nysalg/skaping av nye kundeforhold (hunting etter nye kunder)

Synes du dette høres spennende ut?

Da kan du blant annet få følgende gunstige fordeler av denne karrieremuligheten:

 • God kompensasjonsordning (vi kan bli enige om ren fastlønn, eller evt. fastlønn + provisjon). Dette er gjenstand for forhandling og følger de resultatene man oppnår.
 • Bli del av et raskt voksende og ambisiøst IT-konsulentselskap som har mange spennende initiativ på gang
 • Bli del av et dyktig team som har en driv og ønsker å komme noe sted her i verden og oppnå ting
 • Få anledning til å jobbe i en bransje og på et marked som er veldig “hot” i disse dager.
 • Du vil dermed få jobbe i en meget dynamisk jobb som gir mye spenning i hverdagen, hvor alle dager er forskjellige. Det beste med hele jobben er kanskje akkurat i det øyeblikket man finner den perfekte konsulenten til å løse et kundebehov, hvor man ser at det er ypperlig match. En meget tilfredsstillende følelse.

Tenker du at dette kan være en god mulighet for deg?

Eller er du ikke sikker om dette er den riktige jobben for deg, men har et par spørsmål?

Da er det bare å ta kontakt, så slår vi av en uformell/uforpliktende samtale, hvor du får litt mer info og svar på dine spørsmål.

Send din CV med litt info om din situasjon og hva du er på utkikk etter til daglig leder Johan Lossius, på Johan@norway-consulting.no, så ta vi dialogen videre derfra.

Tusen takk, og ser fram til å høres.

Om arbeidsgiveren

Norway Consulting er en IT-konsulentformidler som spesialiserer seg på det norske markedet, og som leverer IT-spisskompetanse innen områder som Utvikling, Arkitektur, Design, Prosjektledelse, Testing, Testledelse, Business intelligence, Datavarehus, Infrastruktur, Drift, Sikkerhet og Support.
Vi formidler IT-konsulenter som jobber freelance eller er ansatt i små og mellomstore konsulentselskap, til et bredt spekter av kunder, i både privat og offentlig sektor, fra små startups til store nasjonale konsern. Vi fokuserer på topp kvalitet og å levere utmerket kundeservice i alle ledd.