IT-konsulentmegler søkes - Norway Consulting AS

IT-konsulentmegler søkes

Hei!

Interesserer du deg for salg og forretningsutvikling, og kunne tenkte deg jobbe med IT-konsulentmegling?

Vi søker:
Noen som kan bistå med salg og leveranse av IT-konsulenter for å bidra til økt omsetning og vekst for selskapet.

Om selskapet:
Norway Consulting er et selskap som leverer freelance IT-konsulenter til selskap i Norge med kompetansebehov. Vi har et enormt nettverk av IT-konsulenter som vi samarbeider med og jobber kontinuerlig for å tilknytte oss markedets flinkeste ressurser, for å kunne levere disse til våre kunder. Vi har en rekke verktøy som vi benytter oss av, og jobber kontinuerlig med å matche kompetansebehov med ledige ressurser. Noen stikkord er .Net, Java, Frontendutvikling, UX, Arkitektur, Prosjektledelse, Testledelse, Infrastruktur og Drift.

Dagens IT-marked…
… er veldig hett fordi så å si alle selskap har behov for IT-kompetanse i en eller annen form. Det gjelder bare for deg å finne en vei inn til å kunne være med å levere på disse prosjektene. Markedet har plass til deg, markedet trenger deg, og det eneste du trenger å gjøre er å være der når kompetansebehovet dukker opp, og så levere kvalitet som matcher på kort varsel. Dette er spennende tider, og du har gode muligheter for å bygge deg opp til å kunne levere i stor skala gjennom denne jobben. Dette vil igjen gi nye muligheter for videre framgang.

Arbeidsoppgaver:
I denne jobben vil du jobbe 360 grader, som vil si at du jobber både med kunder og IT-ressurser og å skape match mellom dem. Du vil få ansvaret for et bestemt fagområde, som f.eks. .Net/Microsoft-systemutvikling. Jobben består dermed av å finne både prosjekt/kontaktpersoner som har behov for .Net-kompetanse, og ressurser som har kompetanse innen .Net-systemutvikling/Microsoft og søker nytt oppdrag, og så matche disse med hverandre, og følge opp prosessen helt til vi er i mål.

– Finne de riktige kontaktpersonene/ressursene gjennom søk på diverse plattformer, online søkeregistre, interne databaser og lister, samt andre kanaler.
– Gå i dialog med relevante personer gjennom telefon, email, LinkedIn og andre måter, for å avdekke muligheten for et samarbeid, forhandling, avklare kompetansebehov/profilmatch osv.
– Finne de riktige ressursene gjennom search-arbeid.
– Tilpasse og lage CVer for å kunne presentere til kunde. Avklare relevant informasjon slik at kunden kan ta den riktige beslutningen.
– Kontrollere prosessen i mål med intervju, oppfølging, evt. referansesjekk osv.
– Gjenta ovenstående punkter.
– Bygge opp din plass i markedet og bli en «hauk» som har oversikt over hva som rører seg der ute, og dermed være i stand til å levere og oppnå gode resultater.

Kvalifikasjoner:
– Liker å relasjonsbygge med nye mennesker
– God til å kommunisere
– Initiativrik
– Fingernem som evner å løse ulike situasjoner man havner i.
– Trives i en dynamisk jobb som er preget av mye aktivitet.

Det er en stor fordel med erfaring fra noen av følgende yrker:
IT-konsulentmegling, IT-rekruttering, salg, forretningsutvikling, kundeservice, bemanning, IT generelt.

Du får:
– Bli del av et gründerselskap fra et tidlig stadium og anledning til å bli en nøkkelspiller for selskapets framtid.
– Bli del av et dyktig og entusiastisk team som samarbeider om å oppnå mål vi har satt oss.
– En jobb som er meget spennende i det daglige, som er dynamisk og uten «oppskrift» hvor du må bruke dine kreative evner for å navigere deg i mål.
– Kicket av å skape match mellom kunde og konsulent (som er det aller beste med hele jobben).

Kompensasjon:
Du vil kompenseres med fastlønn + provisjon basert på hvor mange leveranser du lykkes med.

Høres dette ut som noe som matcher deg?

Da burde du ta kontakt! Send gjerne CV + litt info om deg selv til Johan@norway-consulting.no, så tar vi dialogen videre derfra. Ta også gjerne kontakt for spørsmål.