Jobbe med oss?

Etter eksplosiv vekst i 2020 befinner Norway Consulting oss nå i en spennende ekspansjonsfase, og ønsker å styrke to av avdelingene våre med flere dyktige og sultne medarbeidere.

Er du et gryende salgstalent? Eller ønsker du å jobbe med research og bemanning? Vi søker i første omgang to selgere, og en sourcer/researcher. Vi er åpne for de fleste bakgrunner og typer erfaring,
samt åpne for både nyutdannede og deg med mer ansenitet, men til hver av stillingene vil det være et desidert pluss å ha noe erfaring med, eller innsikt i, IT-verden.

Les mer om stillingene her:

Sourcing Specialist
Account Manager

Vi ser etter innsiktsfulle pådrivere som ønsker å bli en del av vår videre reise, og som finner arbeidet med å være med å bygge opp et selskap spennende. Hos oss blir du del av et dyktig og dedikert team, med høyt under taket og store ambisjoner for 2021. Blir du med?

Har du egenskaper og kompetanse du føler passer inn hos oss men som ikke passer helt inn i noen av stillingene over? Send gjerne en åpen søknad til kandidat@norway-consulting.no. For spørsmål eller henvendelser angående stillingene eller rekruttering generelt, kan du sende mail til samme adresse eller ringe Talent Acquisition and Development Coordinator, Hanna Lockertsen.

Ser frem til å høres!


Talent Acquisition and Development: Hanna Lockertsen
Telefon:
+47 456 00 347
Email: Hanna@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/hanna-lockertsen/