fbpx

Jobb med oss!

Har du lyst til å jobbe med oss? Vi har opplevd kraftig vekst de siste årene, og med en spennende ekspansjonsfase følger behovet for flere hyggelige og engasjerte medarbeidere.

Vi ser i første omgang etter å styrke avdelingene for henholdsvis Salg og Sourcing. Har du erfaring med nettverksbygging, salg og forretningsutvikling? Er du kanskje heller et gryende salgstalent, eller ønsker du å jobbe med research og bemanning? Da ser vi frem til å bli bedre kjent med deg! Vi er åpne for de fleste typer bakgrunner og erfaringer, men det er et desidert pluss om du har innsikt i, eller erfaring fra IT-bransjen. Du vil nok også trives aller best hos oss dersom du liker å snakke med, og komme i kontakt med nye mennesker.

Hva kan vi tilby? Hos oss blir du en del av et dyktig og dedikert team, med stor takhøyde som er opptatt av å ha det hyggelig sammen på jobb. Vi heier på hverandre, og jobber tett for at vi sammen skal nå våre ambisjoner. Norway Consulting holder til sentralt på Grensen i Oslo, og vi kan tilby gode betingelser.

Se og søk på en av våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad om du kunne tenke deg å jobbe med oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Våre ledige stillinger:

Åpen søknad

Har du egenskaper og kompetanse du tror passer inn hos oss,  men som ikke helt samsvarer med noen av stillingene over? Send oss gjerne en åpen søknad via skjemaet nedenfor: