Jobbe med oss? - Norway Consulting AS

Jobbe med oss?

Etter eksplosiv vekst i 2020 befinner Norway Consulting oss nå i en spennende ekspansjonsfase, og ønsker å styrke to av avdelingene våre med flere dyktige og sultne medarbeidere.

Les mer om stillingene her:

Senior fullstack .Net-utvikler søkes for å bygge cutting edge rekrutteringsverktøy!

Sourcing Specialist

Account Manager

 

Er du et gryende salgstalent? Eller ønsker du å jobbe med research og bemanning? Vi søker i første omgang to selgere, og en sourcer/researcher. Vi er åpne for de fleste bakgrunner og typer erfaring,
samt åpne for både nyutdannede og deg med mer ansenitet, men til hver av stillingene vil det være et desidert pluss å ha noe erfaring med, eller innsikt i, IT-verden.

Vi ser etter innsiktsfulle pådrivere som ønsker å bli en del av vår videre reise, og som finner arbeidet med å være med å bygge opp et selskap spennende. Hos oss blir du del av et dyktig og dedikert team, med høyt under taket og store ambisjoner for 2021. Blir du med?

Har du egenskaper og kompetanse du føler passer inn hos oss men som ikke passer helt inn i noen av stillingene over? Send gjerne en åpen søknad til kandidat@norway-consulting.no eller ta kontakt med Johan Lossius på +47 465 19 838 eller Johan@norway-consulting.no.

Ser frem til å høres!