fbpx

Har dere mye å gjøre på IT-avdelingen og kunne trengt noen til å bistå med daglige oppgaver?

Har dere f.eks. behov for en
– IT-medarbeider?
– Support-medarbeider?
– IT-operasjonstekniker?
– Driftsmedarbeider?
– Personlig assistent?
– Annet?

Vi har mange knallflinke IT-ressurser som kan bistå i den sammenhengen.

Du kan leie noen som nylig er ferdig med utdanningen (Fagbrev IT eller en Bachelor f.eks.), eller du kan leie en junior med et par års profesjonell erfaring, eller du kan leie en senior for litt mer avanserte oppgaver som f.eks. 3. linje support eller drifts- og infrastrukturoppgaver.

Vi har IT-ressurser som kan bistå innen de fleste kompetanser og teknologier her i Norge.

Vi opplever meget gode tilbakemeldinger på våre IT-ressurser, og vi opplever også meget stor etterspørsel etter disse tjenestene, så vi vil anbefale deg å prøve det.

Vi tar oss av alt av arbeidsgiveransvar for vedkommende under innleieperioden, og du har kun én timepris å forholde deg til. Vi blir enige om hvor lang innleieperioden skal være, og du har muligheten til å forlenge denne avtalen etter behov.

Mange ønsker å ansette IT-ressursen etter en viss innleieperiode (ofte 6-12 mnd.), og dette er også en mulighet for deg. Da fungerer innleieperioden som en prøvetid hvor både arbeidsgiver og arbeidstaker får anledning til å se hvordan samarbeidet fungerer.

Din tid er verdifull, og med en assistent så vil du få mer av din egen tid frigjort. Du vil også få anledning til å “forme” og lære opp denne IT-ressursen når vedkommende jobber for deg.

Dette er en løsning som vi definitivt vil anbefale deg, fordi det er en meget positiv opplevelse både for deg samt for IT-ressursen.

Du er velkommen til å sende oss en forespørsel for å leie inn en IT-medarbeider i dag, så hjelper vi deg.

Ser fram til å høres!

————————————————————————————————————————————————————

For å sende oss en forespørsel kan du ringe eller skrive til daglig leder Johan Lossius på tlf. +47 465 19 838 eller email Johan@www.norway-consulting.no, eller sende oss en forespørsel ved å bruke skjemaet nedenfor.

    Dokument (dersom du har mer info du ønsker å vedlegge)