fbpx

[one_third]

Høy merverdi

[/one_third]

[one_third]

Tilgang til Norges enorme IT-konsulentnettverk

[/one_third]

[one_third]

Dere sparer tid

[/one_third]

 

[reveal heading=”Les mer“][one_third padding=”5px 14px 0 0px”]Høy merverdi
Vi er kompromissløse på å levere topp kvalitet slik at dere får høyest mulig verdi fra konsulentene (høy ROI pga. konsulenter med høy teknisk kompetanse, forretningsforståelse og gode personlige egenskaper). Måten vi kvalitetssikrer konsulentene er ved å intervjue og referansesjekke vedkommende helt til vi er trygge på at han/hun innehar et høyt kompetansenivå og kan få jobben gjort for dere. Og når det gjelder pris så har dere kun én fast timepris å forholde dere til.
[/one_third][one_third padding=”5px 14px 0 0px”]Tilgang til Norges enorme IT-konsulentnettverk
I Norge er det et enormt nettverk av IT-konsulenter som leier seg ut på oppdrag til kunder, som enten er selvstendige eller organisert i konstellasjoner av konsulenter, og i Norway Consulting har vi et meget sterkt fotfeste innen dette konsulentnettverket. Vi har et team som kontinuerlig jobber med å bygge relasjoner med disse konsulentene og få dem inn i konsulentebasen, slik at når behovet dukker opp så kan vi tilby de beste ressursene på kort varsel.[/one_third][one_third padding=”5px 14px 0 0px”]Tidsbesparing
Vi tar oss av hele prosessen med å engasjere konsulenten(e), og vi tar også hånd om kontraktene og faktureringen. Dere sparer dermed mye tid og kan fokusere på det dere er best til!
[/one_third][/reveal]