BI-analyst søkes ASAP for oppdrag! Oslo, 1 års oppdrag, telekom


Heisann!

We are looking for a consultant to assist us in building our next generation analytics platform. As a person you must be proactive, solution minded and a team player. Previous experience with data, analytics and adv. analytics is a must.
Description: We are building our next generation analytics platform Hadoop. In that setting we are migrating most of our existing functionality to Hadoop. We are looking for a consultant to help us in this journey. It is a must you have previous experience with data, data warehouse, ETL and business intelligence in general. Any previous experience with Hadoop is an advantage but not a must. We want you to start as soon as possible with the option to extend into 2018.

Lokasjon: Oslo
Oppstart: ASAP
Varighet: Mai 2018
Stillingsprosent: 100 %
Språk: Nordisk

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på Post@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Post@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV