fbpx
Bli konsulent i vårt nettverk

Slik fungerer samarbeidet

Er du en selvstendig konsulent på utkikk etter nye og spennende oppdrag? Registrer deg hos oss, og la oss være din partner i jakten på drømmeprosjektet. Vi kobler deg med spennende muligheter som passer din ekspertise og lidenskap.

Registrer deg

Registrer deg med CV og kontaktinformasjon ved å fylle inn skjemaet under. Vi tar kontakt med deg om aktuelle oppdrag som matcher din profil.

Bli kontaktet for oppdrag

Finner du oppdraget vi legger frem interessant, vil du først bli invitert til en samtale med oss for kvalitetssikringsintervju.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører kvalitetssikringsintervju hvor vi avklarer tekniske ferdigheter, personlighet og gjør en referansesjekk.

Intervju med selskap

Intervjuet er et gjensidig møte hvor selskapet får anledning til å bli kjent med deg og hvordan du kan være til hjelp for dem, og hvor du får anledning til å finne ut om dette er et oppdrag som du ønsker å være del av. Dersom du gjensidig ønsker å inngå et samarbeid med selskapet, takker du ja til oppdraget.

Kontrakt

Vi blir enige om en kontrakt. Norway Consulting fungerer som avtalepart overfor det aktuelle selskapet og deg. Det betyr at vi tar oss av de administrerende oppgavene tilknyttet samarbeidet; som å følge opp og ivareta dere begges ønsker, rutiner for kontrakt, fakturering, timeføring, utbetalinger o.l.

Oppfølging

Vi er opptatt av at du skal trives og lykkes i jobben du gjør, og vil derfor kvartalsvis ta kontakt for høre hvordan du har det på prosjektet og hva vi eventuelt kan bistå med for at du skal ha det best mulig. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål knyttet til oppstart, eller underveis i samarbeidet. I oss har du en støttespiller og sparringspartner som du kan lene deg på, og som er tilgjengelig for deg når du måtte trenge det.

Registrer deg som IT-konsulent hos oss

Vi hjelper deg med å finne drømmeprosjektet. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan. Om du ønsker kan du også få råd og tips til din CV – helt kostnadsfritt. 

  Legg ved CV


  Hva får du som IT-konsulent ut av samarbeidet?

  Vi finner oppdrag til deg

  Vi bistår med å engasjere deg i oppdrag på noen av Norges største og mest spennende IT-prosjekter, som ellers kan være vanskelig å anskaffe på egenhånd. Du fritas mye administrasjon.

  Helt utforpliktende

  Det er helt uforpliktende å være en del av vår database. Du bestemmer selv om oppdragene vi legger frem er aktuelle for deg. Det betyr at du står helt fritt til å velge oppdrag, enten det er via oss eller på egenhånd.

  Gode referanser

  Alle oppdrag hvor du lykkes og kunden blir tilfreds, vil bidra til at du opparbeider deg gode referanser som du vil dra stor nytte av videre i karrieren – enten via oss eller på egenhånd.