fbpx

Jobb med oss

2023 er starten på en ny æra for Norway Consulting. Vi tar med oss suksessen fra IT-konsulentformidling, videreutvikler vår forretningsplattform og styrker vår posisjon i markedet. Vi søker derfor etter flere dyktige folk som kan være med å realisere våre vekstambisjoner. Kanskje det er deg?

Hos oss blir du en del av vår kultur som bygger på verdiene “Accountability” “Passion” og “Excellence“. Vi utvikler bedriftskulturen sammen, vi er dedikerte, gjør hverandre gode og bidrar til proaktiv forbedring. 

Hva kan vi tilby? Hos oss blir du en del av et engasjert og dedikert team, med stor takhøyde som er opptatt av å ha det hyggelig sammen på jobb. Vi heier på hverandre, og jobber tett for at vi sammen skal nå våre ambisjoner. Norway Consulting holder til sentralt på Grensen i Oslo, og vi kan tilby gode betingelser.

Se og søk på en av våre ledige stillinger nedenfor, eller send oss en åpen søknad om du kunne tenke deg å jobbe med oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Våre ledige stillinger:

Åpen søknad

Har du egenskaper og kompetanse du tror passer inn hos oss,  men som ikke helt samsvarer med noen av stillingene over? Send oss gjerne en åpen søknad via skjemaet nedenfor: