Om oss

Daglig leder: Johan Lossius
Telefon:
+47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/johan-lossius/

«Johan har 8 års erfaring fra IT-rekruttering, og har i alle disse årene fokusert på formidling av IT-konsulenter på det norske markedet. Han har dermed opparbeidet seg betydelig ekspertise innen dette fagfeltet. Han vet hvilke personer å kontakte for å levere spesifikk IT-kompetanse, er en god relasjonsbygger, og dette kombinert med fagkunnskap om hvordan kvalitetssikre og levere de riktige IT-konsulentene, er han en verdifull ressurs for kundene i deres søken etter den beste konsulenten. Johan var ressursansvarlig for Danmarks største konsulentselskap for freelance IT-konsulenter, kommer fra en bakgrunn som fotballspiller, og er sterkt interessert i forretningsutvikling og IT-konsulentbransjen generelt.»


Delivery lead: Gitle Garnes
Telefon:
+47 471 48 733
Email: Gitle@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/gitle-garnes/

«Gitle jobber som Delivery Lead i NC. Han koordinerer og organiserer leveranseaktivitetene og sørger for at kundeprosjektene blir staffet opp med IT-konsulenter av høy kvalitet. Gitle har studert Markedsøkonomi på BI, og interesserer seg for salg, forretningsutvikling og IT-rekruttering.»

Sourcing Specialist Stian Fredriksen
Telefon:
+47 920 72 723
Email: Stian@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/stian-fredriksen/

«Stian jobber som Sourcing Specialist i Norway Consulting med ansvaret for å oppsøke og relasjonsbygge med de flinkeste IT-konsulentene på markedet, og tilby dem til våre kunder når behovet oppstår. Han kommer fra en bakgrunn innen salg og kundeservice, og har fullført to-årig utdanning innen IT med fokus på nettverk og sikkerhet. Det er bare å ta kontakt med Stian når du er interessert i din neste oppdragsmulighet, så hjelper han deg.»


Account manager: Joar Kristoffersen
Telefon:
+47 971 22 878
Email: Joar@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/joar-kristoffersen/

«Joar trives godt med salg og brenner for å skape gode relasjoner som fører til samarbeid. Han er opptatt av rekruttering og å fremme de beste konsulentene til kundene for et godt resultat. Han har tidligere erfaring fra gjennomføring av leverandørprosjekter innen konstruksjonsbransjen hvor motivasjonen har vært å levere kvalitet, i tillegg til flere års erfaring fra salg og kundebehandling fra ulike bransjer. Med en bachelor i Internasjonal Markedsføring, fikk han i løpet av studietiden øynene opp for IT, teknologi og rekruttering.»

Senior Account Manager Arnfinn Madsen
Telefon:
+47 936 94 420
Email: Arnfinn@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/arnfinnmadsen/

«Arnfinn er Senior Account Manager i Norway Consulting, og har ca. 20 års erfaring fra salgsbransjen fra flere ulike selskap. De siste årene har han fokusert på rekruttering av kandidater for fast ansettelse, spesielt innen IT-bransjen, og før dette har han drevet egen gründerbedrift samt jobbet med salg innen teknologi/telekom, samt anbud innen offentlig sektor. Arnfinn jobber tett sammen med kundene for å hjelpe dem løse sine IT-kompetansebehov, og det er bare å ta kontakt når du måtte ha behov for forsterkninger til ditt prosjekt!»

Økonomisekretær: Anita Lundtveit
Telefon:
+47 973 01 271
Email: Anita@norway-consulting.no

«Anita jobber som Økonomisekretær i Norway Consulting. Hun sørger for at alle IT-konsulentene får betalt til tiden, og at rutiner ifbm. fakturaer og timelister flyter knirkefritt. Fokuset er å levere utmerket kundeservice til både kundene og konsulentene. Hun har en bachelor i regnskapsføring fra BI, og en lang karriere bak seg hos en stor rørleggergrossist hvor hun bl.a. har jobbet som driftssekretær.»

Customer Success & Contract Manager Cicilie Ottesen
Telefon:
+47 414 17 114
Email: Cicilie@norway-consulting.no

«Cicilie er ansvarlig for å sørge for eksepsjonell kundeservice i Norway Consulting, og for at alt av kontrakter, konsulentoppfølginger, samt annen administrasjon knyttet til timelister, fakturering m.m. utføres av topp kvalitet. Hun har lang erfaring fra servicebransjen, etter å ha jobbet på et gigantisk cruiseskip i ca. 10 år innenfor en rekke forskjellige roller, fra kundeservice til ledelse, samt at hun har flere års erfaring med salg og administrasjon fra konsulentbransjen.»

 

Hos Norway Consulting spesialiserer vi oss på ukompliserte formidlingsprosesser. Med en konsulentbase på over 2000 norske senior IT-konsulenter, haukeblikk på markedet, og grundig kvalitetssikring, sørger vi for leveranser av høy kvalitet. Våre sourcere sitter på hver sine spisskompetanser innen IT, som resulterer i nøyaktige behovsanalyser og effektive leveranser. For deg som ønsker solid IT-kompetanse og enkle prosesser, er Norway Consulting en ideell samarbeidspartner.

Siden selskapets opprinnelse i 2016 har vi vokst kontinuerlig, mens den eksplosive veksten de siste to årene skyldes dyktige medarbeidere, hardnakket dedikasjon, og en tydelig visjon om hva vi ønsker å levere, og hva vi ønsker å oppnå. Våre kjerneverdier Entusiasme, Kvalitet, og Pålitelighet, står i sentrum for alle aspektene av selskapets virksomhet, og presenterer verdigrunnlaget våre arbeidsmetoder og valg av samarbeidspartnere bygger på. Vi foretar grundige kvalitetssjekker, fungerer som single point of contact overfor IT-konsulentene, og tar oss av alt av administrasjon forbundet med gjennomføringen av oppdraget; slik at du kan spare tid og fokusere på det du er best til.

Har du spørsmål om et eventuelt samarbeid med oss, eller ønsker å bli en av våre samarbeidspartnere? Da er det bare å ta kontakt med en av oss.