fbpx

Om oss

Vi spesialiserer oss på IT-konsulentformidling, og gjennom et sterkt nettverk på nesten 3000 senior IT-konsulenter, leverer vi spisskompetanse til flere av Norges mest kjente merkenavn i både offentlig og privat sektor. Konsulentene i nettverket er enten selvstendige eller ansatt i små og mellomstore konsulentselskap. I tillegg har vi flere enn 250 underleverandører med unik fagkompetanse som vi samarbeider tett med. Våre fokus kompetanseområder er Systemutvikling, Design, Datavarehus, Business intelligence, Prosjektledelse, Testing, Arkitektur, Frontend/backend, Nettverk, Drift, Infrastruktur, Sikkerhet og Cloud. 

Norway Consulting har vært i kraftig vekst de siste fem årene, og vi er stolte over at vi flere år på rad har kunnet skilte med tittelen «Gassellebedrift». 

Suksessen vi har hatt skyldes unik innsikt i- og kunnskap om bransjen, hardt arbeid og ikke minst dyktige medarbeidere. Nå er vi klare til å ta det neste steget, og ambisjonene våre er høyere enn noen gang: Med visjonen «The place to connect» og misjonen «Empowering with human qualities and skills» er vårt mål å bli den foretrukne møteplassen i bransjen, som ikke bare matcher kompetanse med oppdrag, men som matcher mennesker og behov. På veien har vi lært viktigheten av menneskelige kvaliteter og personlige egenskaper som en forutsetning for gode samarbeid. Derfor er relasjonsbygging og det å bli kjent med våre samarbeidspartnere og konsulenter svært viktig for oss.

 

Med verdiene passionate, excellence og accountable, får du i oss en støttespiller og sparringspartner som du kan lene deg på.

Har du spørsmål om et eventuelt samarbeid med oss, eller ønsker å bli en av våre samarbeidspartnere? Da er det bare å ta kontakt med en av oss.