fbpx

Om oss

Hvem er Norway Consulting?

Vi er en konsulentformidler bestående av en gjeng kollegaer som elsker det vi driver med. Vi tror at alle får det litt bedre når vi kan være oss selv på jobb, uten masse formelle koder og regler. Enten man er ansatt, kunde eller konsulent, skal det være hyggelig å komme til oss!

Med en database på nesten 3000 norske senior IT-konsulenter, er vårt formål er å formidle konsulenter; mennesker som innehar riktig kompetanse, ferdigheter og personlige egenskaper til å løse kunders behov for å levere på sine prosjekter og løse sine oppgaver.

Har du spørsmål om et eventuelt samarbeid med oss, eller ønsker å bli en av våre samarbeidspartnere? Da er det bare å ta kontakt med en av oss.

Visjon og misjon

IT er mennesker, og derfor er vi opptatt av å se på kompetanse og personlige egenskaper som helhet. Vi er bindeleddet som setter personer i kontakt med hverandre, og som legger til rette for gode, langsiktige samarbeid. Vi matcher ikke bare kompetanse med oppdrag, men også mennesker og behov.

 

Derfor er vår visjon:

“The place to connect!”

..og misjonen:

“Empowering with human qualities and skills”

Verdier og levesetninger

Vi i Norway Consulting ønsker å være en litt hyggeligere konsulentformidler. Vi jobber hardt og målrettet, men de spisse albuene finnes ikke her. Vi er ærlige og transparente med hverandre, kundene og konsulentene. Det er høyt under taket, kaffe på kanna og god stemning når du kommer til oss. For å bevare den inkluderende kulturen har vi noen levesetninger vi alle bidrar med inn i gruppa:

  • Vi gjør det vi sier, og det vi har besluttet
  • Vi er transparente og dedikerte
  • Vi vil hverandre vel
  • Vi gjør hverandre gode og feirer suksess
  • Vi leverer bedre enn forventet
  • Vi bidrar proaktivt til forbedringer
 

Verdiene våre er Accountability, Passion og Excellence: Vi er en lidenskapelig gjeng som du kan stole på, og vi gir alltid det lille ekstra for hverandre og våre samarbeidspartnere. For at du skal lykkes strekker vi oss alltid etter å gi mer enn forventet, være mer enn forventet, og levere bedre enn forventet. 

Du må være logget inn for å sende inn en anmeldelse.