fbpx

Om oss

Vi er en konsulentformidler bestående av en gjeng kollegaer som elsker det vi driver med. Vi tror at alle får det litt bedre når vi kan være oss selv på jobb, uten masse formelle koder og regler. Enten man er ansatt, kunde eller konsulent, skal det være hyggelig å komme til oss!

Med et nettverk på over 3000 norske senior IT-konsulenter, er vårt mål å koble sammen den riktige konsulenten for å sikre vellykkede prosjektleveranser. Vi er kåret til gasellebedrift flere år på rad, og ser vi ingen grunn til å hvile på laurbærene. 

Accountability, Passion og Excellence

Siden 2016 har vi vært en pålitelige partner innen konsulentformidling av IT-kompetanse på det norske marked. Selskapet er bygget opp på relasjoner og vår evne til å skreddersy leveranse etter behov, og ha høy kvalitet og effektivitet i alle ledd. Med verdiene Accountability, Passion og Excellence er vi bindeleddet mellom kunde og konsulent. Vi matcher ikke bare kompetanse med oppdrag, men også mennesker og behov.

Vårt team

Møt menneskene i Norway Consulting! Vi er en sammensveiset gjeng med engasjerte kollegaer som alle ønsker å gi det lille ekstra for at du skal lykkes. Ta kontakt med en av våre rådgivere for å lufte et behov eller slå av en hyggelig prat.

Anita Lundtveit

Portrett Johan Lossius

Johan Lossius

Gitle Garnes

Haakon Mevik

Gründerreisen som ble en suksess

Vi skal ikke mange år tilbake før Norway Consultings spede begynnelse som en visjon på gutterommet. Siden Johan Lossius opprettet selskapet 11. august 2016, har selskapet hatt en enorm vekst og suksess. Hva var oppskriften?