Om oss

Daglig leder: Johan Lossius
Telefon:
+47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/johan-lossius/

«Johan var ressursansvarlig for Danmarks største konsulentselskap for freelance IT-konsulenter, og jobber nå i Norway Consulting. Fokuset er å gjøre en utmerket jobb for kundene/konsulentene.»

Rekrutteringskonsulent: Gustav Cappelen-Wøien
Telefon:
+47 913 11 883
Email: Gustav@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/gustav-s-cappelen-w%C3%B8ien-3a72b0123/

«Gustav kommer fra en karriere som rekrutteringskonsulent og fundraiser, hvor han har opparbeidet seg verdifull erfaring fra forretningsutvikling, salg og leveranse av IT-konsulenter til det norske markedet.»

Researcher: Gitle Garnes
Telefon:
+47 471 48 733
Email: Gitle@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/gitle-garnes-487372189/

«Gitle har studert Markedsøkonomi på BI, og interesserer seg for salg, forretningsutvikling og IT-rekruttering. Han jobber som Researcher, og bistår kundene med konsulentleveranser når de har behov for det.»

Økonomisekretær: Anita Lundtveit
Telefon:
+47 973 01 271
Email: Anita@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/anita-lundtveit-6979b918/

«Anita jobber som Økonomisekretær i Norway Consulting. Hun har en bachelor i regnskapsføring fra BI, og en lang karriere bak seg hos en stor rørleggergrossist hvor hun bl.a. har jobbet som driftssekretær.»

Mer om oss:
I dagens hete konsulentmarked tilbyr Norway Consulting et «fritt pusterom» grunnet vårt dypt utviklede konsulentnettverk, og vi utnytter dette potensialet til å fylle våre kunders ressursbehov. Til tross for at vi ankom markedet i 2016 så opplever vi en sterk økning i antall kunder som kommer tilbake til oss for videre leveranser og samarbeid.

Våre kunder består av store og mellomstore selskap i fortrinnsvis privat sektor med behov for teknologisk spisskompetanse innenfor en rekke områder, blant andre frontendutvikling, mobilutvikling, systemutvikling, UX, arkitektur, cloud, infrastruktur og prosjektledelse.

Vår største forse er det omfattende nettverk av seniorkompetanse innen IT vi har i Norge, og vi arbeider med å levere IT-kompetansen på en mest mulig trygg, enkel og effektiv måte slik at våre kunder oppnår sine mål.

Våre kjerneverdier er positivitet, kvalitet og pålitelighet, og disse egenskapene står i sentrum for alle aspektene av selskapets konsulentvirksomhet. Dette innebærer å sette et eksempel selv, samt å samarbeide med mennesker som lever opp til disse egenskapene.

Siden 2016 har Norway Consulting opplevd sterk vekst med et kontinuerlig økende antall konsulenter ute på oppdrag. Selskapet utvider sin virksomhet gjennom å levere topp kvalitet samt å yte topp service til både kundene og konsulentene, og dette har vist seg å være en suksessformel i konsulentbransjen. Med en kombinasjon av meget kompetente medarbeidere samt en konstant vilje til å lære og forbedre seg, så er selskapet en verdifull lagspiller i prosessen med å hjelpe sine kunder med å oppnå sine mål innen IT.