Om oss

Daglig leder: Johan Lossius
Telefon:
+47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/johan-lossius/

«Johan har 7 års erfaring fra IT-rekruttering, og har i alle disse årene fokusert på formidling av IT-konsulenter på det norske markedet. Han har dermed opparbeidet seg betydelig ekspertise innen dette fagfeltet. Han vet hvilke personer å kontakte for å levere spesifikk IT-kompetanse, er en god relasjonsbygger, og dette kombinert med fagkunnskap om hvordan kvalitetssikre og levere de riktige IT-konsulentene, er han en verdifull ressurs for kundene i deres søken etter den beste konsulenten. Johan var ressursansvarlig for Danmarks største konsulentselskap for freelance IT-konsulenter, kommer fra en bakgrunn som fotballspiller, og er sterkt interessert i forretningsutvikling og IT-konsulentbransjen generelt.»


Delivery lead: Gitle Garnes
Telefon:
+47 471 48 733
Email: Gitle@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/gitle-garnes/

«Gitle jobber som Delivery Lead i NC. Han koordinerer og organiserer leveranseaktivitetene og sørger for at kundeprosjektene blir staffet opp med IT-konsulenter av høy kvalitet. Gitle har studert Markedsøkonomi på BI, og interesserer seg for salg, forretningsutvikling og IT-rekruttering.»


Researcher: Monika Buås-Hansen
Telefon:
+47 482 92 935
Email: Monika@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/monika-buas-hansen/

“Monika har en treårig utdanning innen informatikk fra NTNU, og kommer fra en bakgrunn som operator analyst fra Sopra Steria hvor hun jobbet for en rekke offentlige kunder. Hun oppsøker, kvalitetssikrer og leverer de flinkeste konsulentene på markedet til våre kunder etter hvert som deres kompetansebehov oppstår og er alltids åpen for en prat om aktuelle oppdragsmuligheter.”


Account manager: Joar Kristoffersen
Telefon:
+47 971 22 878
Email: Joar@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/joar-kristoffersen/

«Joar trives godt med salg og brenner for å skape gode relasjoner som fører til samarbeid. Han er opptatt av rekruttering og å fremme de beste konsulentene til kundene for et godt resultat. Han har tidligere erfaring fra gjennomføring av leverandørprosjekter innen konstruksjonsbransjen hvor motivasjonen har vært å levere kvalitet, i tillegg til flere års erfaring fra salg og kundebehandling fra ulike bransjer. Med en bachelor i Internasjonal Markedsføring, fikk han i løpet av studietiden øynene opp for IT, teknologi og rekruttering.»

Økonomisekretær: Anita Lundtveit
Telefon:
+47 973 01 271
Email: Anita@norway-consulting.no

«Anita jobber som Økonomisekretær i Norway Consulting. Hun sørger for at alle IT-konsulentene får betalt til tiden, og at rutiner ifbm. fakturaer og timelister flyter knirkefritt. Fokuset er å levere utmerket kundeservice til både kundene og konsulentene. Hun har en bachelor i regnskapsføring fra BI, og en lang karriere bak seg hos en stor rørleggergrossist hvor hun bl.a. har jobbet som driftssekretær.»

 

Hos Norway Consulting spesialiserer vi oss på ukompliserte formidlingsprosesser. Med en konsulentbase på over 2000 norske senior IT-konsulenter, haukeblikk på markedet, og grundig kvalitetssikring, sørger vi for leveranser av høy kvalitet. Våre sourcere sitter på hver sine spisskompetanser innen IT, som resulterer i nøyaktige behovsanalyser og effektive leveranser. For deg som ønsker solid IT-kompetanse og enkle prosesser, er Norway Consulting en ideell samarbeidspartner.

Siden selskapets opprinnelse i 2016 har vi vokst kontinuerlig, mens den eksplosive veksten de siste to årene skyldes dyktige medarbeidere, hardnakket dedikasjon, og en tydelig visjon om hva vi ønsker å levere, og hva vi ønsker å oppnå. Våre kjerneverdier Entusiasme, Kvalitet, og Pålitelighet, står i sentrum for alle aspektene av selskapets virksomhet, og presenterer verdigrunnlaget våre arbeidsmetoder og valg av samarbeidspartnere bygger på. Vi foretar grundige kvalitetssjekker, fungerer som single point of contact overfor IT-konsulentene, og tar oss av alt av administrasjon forbundet med gjennomføringen av oppdraget; slik at du kan spare tid og fokusere på det du er best til.

Har du spørsmål om et eventuelt samarbeid med oss, eller ønsker å bli en av våre samarbeidspartnere? Da er det bare å ta kontakt med en av oss.