Om oss - Norway Consulting

Om oss


Sourcing Specialist Stian Fredriksen
Telefon: +47 920 72 723
Email: Stian@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/stian-fredriksen/

«Stian jobber som Sourcing Specialist i Norway Consulting med ansvaret for å oppsøke og relasjonsbygge med de flinkeste IT-konsulentene på markedet, og tilby dem til våre kunder når behovet oppstår. Han kommer fra en bakgrunn innen salg og kundeservice, og har fullført to-årig utdanning innen IT med fokus på nettverk og sikkerhet. Det er bare å ta kontakt med Stian når du er interessert i din neste oppdragsmulighet, så hjelper han deg.»


Senior Account Manager Arnfinn Madsen
Telefon: +47 936 94 420
Email: Arnfinn@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/arnfinnmadsen/

«Arnfinn er Senior Account Manager i Norway Consulting, og har ca. 20 års erfaring fra salgsbransjen fra flere ulike selskap. De siste årene har han fokusert på rekruttering av kandidater for fast ansettelse, spesielt innen IT-bransjen, og før dette har han drevet egen gründerbedrift samt jobbet med salg innen teknologi/telekom, samt anbud innen offentlig sektor. Arnfinn jobber tett sammen med kundene for å hjelpe dem løse sine IT-kompetansebehov, og det er bare å ta kontakt når du måtte ha behov for forsterkninger til ditt prosjekt!»


Økonomisekretær: Anita Lundtveit
Telefon: +47 973 01 271
Email: Anita@norway-consulting.no

«Anita jobber som Økonomisekretær i Norway Consulting. Hun sørger for at alle IT-konsulentene får betalt til tiden, og at rutiner ifbm. fakturaer og timelister flyter knirkefritt. Fokuset er å levere utmerket kundeservice til både kundene og konsulentene. Hun har en bachelor i regnskapsføring fra BI, og en lang karriere bak seg hos en stor rørleggergrossist hvor hun bl.a. har jobbet som driftssekretær.»


Customer Success & Contract Manager Cicilie Ottesen
Telefon: +47 414 17 114
Email: Cicilie@norway-consulting.no

«Cicilie er ansvarlig for å sørge for eksepsjonell kundeservice i Norway Consulting, og for at alt av kontrakter, konsulentoppfølginger, samt annen administrasjon knyttet til timelister, fakturering m.m. utføres av topp kvalitet. Hun har lang erfaring fra servicebransjen, etter å ha jobbet på et gigantisk cruiseskip i ca. 10 år innenfor en rekke forskjellige roller, fra kundeservice til ledelse, samt at hun har flere års erfaring med salg og administrasjon fra konsulentbransjen.»

Daglig leder: Johan Lossius
Telefon:
+47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/johan-lossius/

«Johan har 8 års erfaring fra IT-rekruttering, og har i alle disse årene fokusert på formidling av IT-konsulenter på det norske markedet. Han har dermed opparbeidet seg betydelig ekspertise innen dette fagfeltet. Han vet hvilke personer å kontakte for å levere spesifikk IT-kompetanse, er en god relasjonsbygger, og dette kombinert med fagkunnskap om hvordan kvalitetssikre og levere de riktige IT-konsulentene, er han en verdifull ressurs for kundene i deres søken etter den beste konsulenten. Johan var ressursansvarlig for Danmarks største konsulentselskap for freelance IT-konsulenter, kommer fra en bakgrunn som fotballspiller, og er sterkt interessert i forretningsutvikling og IT-konsulentbransjen generelt.»


 

Hos Norway Consulting spesialiserer vi oss på ukompliserte formidlingsprosesser. Med en konsulentbase på over 2000 norske senior IT-konsulenter, haukeblikk på markedet, og grundig kvalitetssikring, sørger vi for leveranser av høy kvalitet. Våre sourcere sitter på hver sine spisskompetanser innen IT, som resulterer i nøyaktige behovsanalyser og effektive leveranser. For deg som ønsker solid IT-kompetanse og enkle prosesser, er Norway Consulting en ideell samarbeidspartner.

Siden selskapets opprinnelse i 2016 har vi vokst kontinuerlig, mens den eksplosive veksten de siste to årene skyldes dyktige medarbeidere, hardnakket dedikasjon, og en tydelig visjon om hva vi ønsker å levere, og hva vi ønsker å oppnå. Våre kjerneverdier Entusiasme, Kvalitet, og Pålitelighet, står i sentrum for alle aspektene av selskapets virksomhet, og presenterer verdigrunnlaget våre arbeidsmetoder og valg av samarbeidspartnere bygger på. Vi foretar grundige kvalitetssjekker, fungerer som single point of contact overfor IT-konsulentene, og tar oss av alt av administrasjon forbundet med gjennomføringen av oppdraget; slik at du kan spare tid og fokusere på det du er best til.

Har du spørsmål om et eventuelt samarbeid med oss, eller ønsker å bli en av våre samarbeidspartnere? Da er det bare å ta kontakt med en av oss.