fbpx

Norsk Helsenett i Trondheim søker etter fire fullstack konsulenter til et 12 mnd oppdrag.

Norsk Helsenett i Trondheim søker etter fire fullstack konsulenter til et 12 mnd oppdrag.

Norsk Helsenett har behov for kompetanse og kapasitet for å håndtere forvaltning og videreutvikling av Grunndata og ønsker derfor å engasjere 4 fullstack konsulenter på heltid over en periode på 12 måneder med opsjon på 6 måneders forlengelse. Det sitter konsulenter i stillingene i dag.

Konsulentene vil inngå i et smidig utviklingsteam som leverer løsninger som er kritisk for all digital kommunikasjon i helsesektoren. Oppgaven består i å forvalte og videreutvikle kodebase for Grunndata som tilgjengeliggjør informasjon om innbyggere, helsepersonell og helseorganisasjoner. Informasjonen tilgjengeliggjøres via et API i tillegg til en web frontend. I tillegg har også teamet ansvar for applikasjoner som produserer informasjon til Grunndata, bla. elektronisk fødselsmelding og elektronisk døds- og dødsårsaksmelding. Teamet utvikler primært C# kode og jobber tett med arkitekter, testere og driftspersonell for kontinuerlig å levere en stabil løsning til sektoren.

Minimumskrav:
-God kompetanse på og erfaring med .NET 4.5 (og nyere) og Visual Studio
-Spesielt god kompetanse på og erfaring med følgende spesifikke komponenter:
-Bred erfaring med ASP.NET og/eller ASP.NET Core
-Database (MS SQL Server) og gjerne Entity framework
-Javascript, CSS, HTML og Angular 2+
-Konsulenten skal ha gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig, og beherske norsk språk.
-Konsulenten skal ha referanser fra tilsvarende prosjekter/leveranser (kontaktinformasjon)

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: