fbpx

Heisann!

Jeg søker umiddelbart en utvikler for følgende oppgave, og det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Forespørselen:
Kunden sin web-TV-satsning ser etter en rå full-stack utvikler, som skal jobbe med å videreutvikle en eksisterende app til Apple TV fjerde generasjon, sammen med spesielt én person til i teamet.
Vi er i dag et samlokalisert team på 8 personer, som jobber veldig tett og godt sammen, etter prinsipper og metodikk fra Lean Startup spesielt, og Lean / Agile generelt. Personen vi ser etter må like det oppsettet og aller helst dele vår filosofi for måten å jobbe på.
Alle i teamet i dag er nysgjerrige og initiativrike personer, som er veldig sterke innen sitt fagfelt, men som gjerne bretter opp armene for det som ramler litt utenfor komfortsonen i tillegg. For først og fremst har vi alle et brennende engasjement for å lage Norges neste store TV-opplevelse. Og det er selvfølgelig viktig for alle nye i teamet også.
En slags gründerånd vil bli ekstremt sterkt verdsatt og her er det stor frihet for den enkelte til å prege produktet.
I tillegg ønsker vi en person som av natur ønsker å søke tilbakemeldinger fra sluttbrukere (og potensielle som sådan) av tjenesten, og som er komfortabel med å gjennomføre intervjuer og brukertester av ulike slag og format. Gode muntlige fremstillingsevner er derfor viktig.
Personen vi ønsker er som et minimum veldig dyktig på:
– UIKit
– Cocoapods
– XCode
– Git
– Swift
I tillegg ser vi gjerne at personen er god på:
– Match/Fastlane
– Azure
– AVFoundation
– Automatisering av byggejobber
Og hvis det virkelig er drømmekandidaten vår kan han eller hun også noe:
– .NET
Vi er egentlig på jakt etter den rette personen så fort som mulig, og oppdraget vil nok fort kunne bli ut året. Først vil vi gjerne ta en gjennomgang av CV-er / beskrivelser, før vi ønsker å sette opp intervjuer med de vi virkelig syns matcher. Vi håper og tror på en rask prosess.

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål/vil vite mer om oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: