BI-konsulent m/ Power BI og forretningsforståelse søkes for spennende engasjement i Oslo, 1 år +


Heisann!

For vår kunde i forsikringsbransjen søker vi følgende profil:

Vi søker en BI-konsulent som har erfaring med Power BI og rapportering, og som i tillegg har forretningsforståelse og kan arbeide i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Du må ikke ha erfaring fra forsikringsbransjen, men det er naturligvis et pluss.

Dette er for et meget spennende oppdrag hvor du vil få en viktig rolle i dette forsikringsselskapet sitt prosjekt som strekker seg minst 1 år fram i tid. De driver og setter opp en BI-løsning/plattform og tilpasser denne til forretningsmessige behov.

De trenger noen som kan fungere som bindeleddet mellom IT/det tekniske og forretning.

Du må kunne bygge datavarehus ha en god teknisk forståelse, men samtidig kunne fungere som en business-konsulent som kan være lydhør overfor forretningsmessige behov, og transformere disse forretningsmessige behovene til fungerende løsninger.

Det er snakk om konkret arbeid på DWH-løsningen, repository av rapporter, sørge for at rapportene er pålitelige og strukturerte, og sørge for at de fungerer slik forretningen ønsker at de skal fungere slik at de får økt innsikt.

Du må kunne se det større bildet (fra et skandinavisk perspektiv) og hjelpe organisasjonen med å nå sine mål innen BI/forretning på dette prosjektet.

Det hadde vært en stor bonus om du hadde hatt Hadoop-kompetanse.

Oppstart: Snarlig.
Varighet: 1 år +
Lokasjon: Oslo
Språk: Skandinavisk + engelsk
Stillingsprosent: Avhengig av hva slags profil du. Det kan være 100%, eller så kan det være mindre avhengig av hva du kan bistå med. Vi lager en avtale med kunden.

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Hvorfor du tenker at dette er en god match for deg

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV