fbpx

For et spennende selskap innen e-læring søker vi en nyutdannet javautvikler. Dette er for et selskap som bygger og utvikler en e-læringsplattform. De holder til på Lysaker og har et hyggelig miljø å bli en del av.

De ønsker engasjere en nyutdannet javautvikler i 6 mnd., med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Teknologier det er en fordel å ha erfaring med er Spring Framework, CSS, HTML, Javascript og Microservices. Vi søker en backendutvikler som ønsker jobbe fullstack!

Du vil få bli del av et team med andre junior og senior utviklere.

Som utvikler får du frihet under ansvar og mulighet til å forme din egen rolle. Du vil bli en del av et tverrfaglig team på 4-5 utviklere og du vil være delaktig i hele utviklingsløpet fra løsningsdesign til leveranse. Prosjektene varierer i både karakter og størrelse, men de har samme fokus – å bygge noen av de viktigste samfunnsrettede systemene i Norge. Din kode vil komme til å gjøre en forskjell i menneskers liv. I din første tid vil «learning by doing» være meget sentralt og du vil raskt få mye ansvar og bli involvert i prosjektene du skal jobbe med. Du vil også få god støtte fra erfarne utviklere. Hva du vil skape er det bare du som setter begrensningene for!
* Snakker og skriver norsk og engelsk, dette på bakgrunn av norske kollegaer og kunder

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: