fbpx

For et stort selskap i Oslo søker vi en Power BI-utvikler for et konsulentoppdrag. Det er ønsket med noen som har erfaring med å jobbe med Power BI fra store enterprise miljø, hvor forretningsforståelse er en viktig del av jobben.

De har en rekke grunnleggende data/datamodeller som de ønsker å hente ut og visualisere gjennom rapporteringsløsninger og dashboards ved bruk av Power BI. Hovedarbeidet vil være å utvikle løsninger i Power BI, men det er også ønsket at du bistår med kompetanseoverføring til selskapets egne Power BI-brukere/-utviklere. En viktig del av jobben blir å være bindeledd mot forretning for deres behov, siden løsningene skal lages for sluttbrukerne på forretning. Det skal lages rapporteringsløsninger for deres forretningsområder hvor de har data som skal utnyttes i større grad.

Rolle: Power BI-utvikler/datavarehus-konsulent
Kompetansekrav:

– Erfaring med å jobbe fullstack
– Du må være dyktig på Power BI, og ha en forståelse for datavarehus og datamodellering.
– Det er i tillegg ønsket med noen som har forretningsforståelse og forstår verdikjeden inkludert supply chain, logistikk, finans og salg.
– Senior.
– Et pluss om du har noe erfaring innen TimeXtender

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: