Spennende mulighet som Quality Assuranse ansvarlig for et stort selskap i Oslo!


Heisann!

For kunde ser vi etter en nøkkelperson som kan optimaliserte en utviklingsprosess på tvers av utviklingsteam ved å styrke og utdanne utviklere til å teste sine egne funksjoner til produksjonskvalitetsstandarder. Dette er en ny rolle hos kunden, så du vil være med å forme hvordan rollen skal være.

De ønsker å flytte testingen som i dag skjer hos dedikerte testere til utviklingsteamene, gjennom å styrke og utdanne utviklere til å teste sine egne funksjoner til produksjonskvalitetsstandarder. Dette for å skape mer fart og sikre kvalitet hele veien.

Når utviklingsteamene lærer å bygge kvalitet inn i funksjonene sine fra starten, reduseres tiden man bruker på å skrive om koden, og teamet kan oppnå både rask og sikker levering. En QA-ingeniør/ansvarlig blir tilrettelegger for dette, denne personen skal ikke utføre testene.

Personlige egenskaper:
– Vi ser etter en person som er dyktig til å lede med faglig selvsikkerhet, som kan gå inn på tvers av utviklingsteamene og se på hvordan man kan optimalisere testingen i utviklingsløpet.
– Man må være utadvendt , fremoverlent og tørre å ta en posisjon, implementere nye prosesser for testing i de ulike teamene. Det er også egne testere hos kunden i dag som har behov for trening i hvordan man skal drive test fremover – tett på utviklingsteamene.
– Erfaring fra smidig tilnærming til test og utvikling.

Rolle: Quality Assuranse ingeniør/ansvarlig

Kompetansekrav:
– Erfaring med ledelse, diverse lead roller
– Mye erfaring med test og kvalitetsikring
– Du må være en senior profil

Lokasjon: Oslo
Oppstart: Etter avtale/til rett profil er funnet
Varighet: Langvarig (6-12 mnd+)
Stillingsprosent: 100%
Språk: Norsk/skandinavisk

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på gitle@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Gitle Garnes
Researcher
Norway Consulting AS

Mobil: 471 48 733
Email: gitle@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV