fbpx

For kunde ser vi etter en nøkkelperson som kan optimaliserte en utviklingsprosess på tvers av utviklingsteam ved å styrke og utdanne utviklere til å teste sine egne funksjoner til produksjonskvalitetsstandarder. Dette er en ny rolle hos kunden, så du vil være med å forme hvordan rollen skal være.

De ønsker å flytte testingen som i dag skjer hos dedikerte testere til utviklingsteamene, gjennom å styrke og utdanne utviklere til å teste sine egne funksjoner til produksjonskvalitetsstandarder. Dette for å skape mer fart og sikre kvalitet hele veien.

Når utviklingsteamene lærer å bygge kvalitet inn i funksjonene sine fra starten, reduseres tiden man bruker på å skrive om koden, og teamet kan oppnå både rask og sikker levering. En QA-ingeniør/ansvarlig blir tilrettelegger for dette, denne personen skal ikke utføre testene.

Personlige egenskaper:
– Vi ser etter en person som er dyktig til å lede med faglig selvsikkerhet, som kan gå inn på tvers av utviklingsteamene og se på hvordan man kan optimalisere testingen i utviklingsløpet.
– Man må være utadvendt , fremoverlent og tørre å ta en posisjon, implementere nye prosesser for testing i de ulike teamene. Det er også egne testere hos kunden i dag som har behov for trening i hvordan man skal drive test fremover – tett på utviklingsteamene.
– Erfaring fra smidig tilnærming til test og utvikling.

Rolle: Quality Assuranse ingeniør/ansvarlig

Kompetansekrav:
– Erfaring med ledelse, diverse lead roller
– Mye erfaring med test og kvalitetsikring
– Du må være en senior profil

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: