fbpx

SpareBank 1 har jobbet med sky over noe tid og intensiverer nå arbeidet med skyreisen. Som en del av denne reisen starter vi nå satsingen med å flytte våre skreddersømapplikasjoner (digitalbanken) fra vårt “datasenter i kjelleren” til AWS. Vi søker en konsulent som har erfaringen og motivasjonen til å hjelpe oss med denne reisen.

Hypotesen er å etablere et plattformteam som får ansvaret for å etablere en kjøretidsplattform i AWS basert på containere og Kubernetes. En sentral del av arbeidet vil være å rådgi, delta i valg og etablere nødvendige løsninger for å provisjonere infrastruktur og tjenester, kjøre containere, rulle ut applikasjoner, og andre omkringliggende behov. Vi har allerede et tverrfaglig team satt sammen fra vår eksisterende organisasjon, men har behov for en konsulent som har bred erfaring med AWS, da vi som organisasjon ikke har mye av det i dag.

Den rette personer har mer en teoretisk kompetanse. Personen må ha jobbet med AWS i sammenlignbare organisasjoner.

Første del av oppdraget vil gå med på å diskutere migreringsstrategi, utføre pilotprosjekter og kompetanseheving i skyteamet. Vi er derfor opptatt av at konsulenten har et “hjerte til en lærer”, det vil være mange rundt han som vil trenge konsulentens veiledning.

Eksempler på problemstillinger som vil være aktuelle og som det er viktig at konsulenten har erfaring med:
– Alternative måter å kjøre og orkestrere containere i AWS for kritiske produksjonsapplikasjoner
– CI/CD for infrastruktur/plattform og applikasjoner
– Infrastruktur som kode
– PaaS tjenester som databaser i AWS
– Sikkerhet og “zero trust”-tankegang og implementering

Det kan være mulig å gjennomføre intervjuer i uke 29 så vi ber om at telefonnummer til kandidater legges ved for å oppnå rask kontakt.
Alternativt vil intervju gjennomføres fra uke 33.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: