fbpx

Vi søker en IT-konsulent med spisskompetanse på OpenText-plattformen, og gjerne OpenText Exstream retouch- delen.

Kunden har implementert Exstream retouch-modulen, og ønsker å benytte seg mer av plattformen spesielt i forhold til dokumentgenerering m.m. De søker dermed en konsulent som kan forstå og bidra på et større felt innenfor denne plattformen. Det er ønskelig å kunne forstå noe arkitektur og dermed hvordan kunden kan benytte denne plattformen i høyere grad, utnytte potensialet til OpenText-plattformen i deres organisasjon. F.eks. relatert til automasjon knyttet til å sende SMS til kunder.

Konsulenten skal ha nok teknisk forståelse til å kunne snakke med utviklere og andre tekniske ressurser i teamet. Konsulenten skal vite hvordan utnytte den svære OpenText-plattformen og dens potensiale. Være dyktige til å kommunisere og sparre med leverandører. Forstå hvordan OpenText-plattformen passer inn i kundens arkitektur.

Rolle: OpenText- Spesialist

Kompetansekrav:
– Ha spisskompetanse i OpenText-plattformen
– Erfaring med OpenText Exstream retouch-
– God teknisk forståelse

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: