fbpx

Vi søker en data engineer med fokus på Azure, til kunde i Oslo.

Å bli mer datadrevet er en viktig strategi for kunden. De har flyttet alle data, infrastruktur, applikasjoner, og øvrige tekniske løsninger til skybaserte tjenester, hovedsakelig i Microsoft Azure (SaaS, IaaS) og ønsker nå å ta i bruk de mulighetene som ligger der knyttet til dataplattform.

Kunden har startet med oppgradering av datatransformasjoner til nyere teknologier. Data transformasjoner fra de opprinnelige kildene og inn i de ulike datastrukturene (tabulære modeller, databaser, datalakes) gjøres nå med teknologien SSIS (SQL Server Integration Services). Denne er imidlertid dårlig støttet i Azure og det er derfor ønsket å skrive om disse pakkene til Azure ETL service – Azure Data Factory.

Rolle: Data Engineer

Kompetansekrav:
– Inngående forståelse om dataplattform i moderne skyteknologi med vekt på Microsoft Azure
– Solide SQL- og databaseferdigheter
– Forståelse av DWH-utviklingskonsepter og databehandlingsprinsipper
– Kompetanse på Azure SQL, ETL utvikling/tilrettelegging
– Erfaring med visuelle ETL-verktøy: SSIS, Azure Data Factory
– Erfaring med Azure Devops, CI/CD, GitHub.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: