fbpx

Vi ser etter en erfaren backendutvikler/data engineer som kan være med å utvikle NRK sine allmennkringkasteralgoritmer.

Du blir en del av Anbefalingsteamet som utvikler løsninger for å møte publikums forventninger om en personlig tilpasset tjeneste, samtidig som vårt allmennkringkasteroppdrag ivaretas. Gjennom fem år har NRK utviklet tjenester som bruker maskinlæring for å hjelpe brukerne å finne det mest interessante innholdet på tvers av NRKs publikumsprodukter. Teamet er en god blanding av utviklere og data scientists som jobber tett med å forstå dataene, implementere nye løsninger, og evaluere resultatene med A/B-tester.

Du bør være glad i å skrive kode, men også ha evnen til å ha overblikk over helheten i den teknologiske stakken til teamet. Derfor kan erfaring med systemarkitekturarbeid være en fordel. For å lykkes og trives i denne rollen er det viktig at du kan kommunisere effektivt og være en god sparringspartner for resten av teamet.

Du kommer til å jobbe med:
– Scala
– Skytjenester (vi bruker både Google Cloud og Azure)
– SQL (vi bruker BigQuery og PostgreSQL)
– Kubernetes
– Spark
– Vi vurderer å ta i bruk Python og TensorFlow

Ønsket kompetanse:

– Kandidaten må ha minst tre års arbeidserfaring med Scala eller andre JavaVM-språk. – Kandidaten må beherske SQL. Erfaring med BigQuery og PostgreSQL er en fordel. – Kandidaten må ha noe devops-erfaring. Det er en fordel om kandidaten har erfaring med Prometheus og Grafana. Kandidaten bør ha erfaring med Kubernetes/container-arkitektur.
– Kandidaten bør ha erfaring med skytjenester. Erfaring med Azure og Google Cloud er en fordel.
– Det er en fordel å ha erfaring med å jobbe med store datamengder, og spesifikt en fordel om kandidaten har erfaring med Apache Spark og Apache Beam.
– Det er en fordel om kandidaten har erfaring med eller interesse for maskinlæring.
– Det er en fordel hvis kandidaten har erfaring med integrasjon.
– Det er en fordel hvis kandidaten har erfaring med systemarkitekturarbeid.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra dere!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: