Mulighet som Sourcing specialist/IT researcher!

Hei!

Kunne du tenkt deg å jobbe med å gå ut på det norske IT-markedet/nettverket og lete fram og researche etter selvstendige IT-konsulenter, relasjonsbygge med andre konsulentselskap, og finne fram dyktige IT-ressurser som kunne tenkt seg å samarbeide med oss og jobbe for våre kunder?

Og utarbeide CVer og tilbudsbesvarelser for disse for at vi skal få disse ut i oppdrag, samt mye mer?

Vi søker:

Noen som kan bistå med å finne/oppsøke selvstendige IT-konsulenter og IT-konsulenter ansatt i andre konsulentselskap som vi kan matche med og tilby til aktuelle prosjekt for våre kunder. Det vil også være aktuelt å være i dialog med kunder/samarbeidspartnere for å forstå deres kompetansebehov o.l.

Dette er en jobb som innebærer aspekt av salg, forretningsutvikling, kundeservice og rekruttering. Du kan gjerne være nyutdannet eller ha god erfaring fra arbeidslivet, men arbeidserfaring fra salg, kundeservice eller rekrutteringsrelaterte yrker er en god bonus. En gründer-bakgrunn er også relevant for denne jobben.

Du behøver ikke å ha erfaring/utdanning innen IT for å lykkes i denne jobben. Gjennom arbeidet får du en oversiktlig forståelse for IT-verdenen, som gjør at du kan lykkes.

Det som er viktig for denne jobben er at du liker å være i dialog med mennesker, og er god til å relasjonsbygge og kontakte nye mennesker for potensielt samarbeid. Dette er en dynamisk jobb, hvor du vil få anledning til å lære og utvikle deg og bli en dyktig IT-recruiter.

Arbeidsoppgaver:

– Finne de riktige ressursene gjennom search-arbeid på diverse plattformer, online søkeregistre, interne databaser og lister, gjennom samarbeidspartnere, og andre kanaler.

– Gå i dialog med disse gjennom telefon, email, LinkedIn og andre måter, for å avdekke muligheten for et samarbeid, forhandling, avklare profilmatch osv.

– Publisere oppdragsannonser på relevante plattformer og portaler.

– Være i dialog med andre konsulentselskap/samarbeidspartnere for å få tilsendt relevante ressurser de kan tilby.

– Tilpasse og lage CVer for å kunne presentere til kunde. Avklare relevant informasjon med

IT-konsulentene slik at kunden kan ta den riktige beslutningen, samt fylle ut tilbudsbesvarelse for at kundene skal kunne velge vårt tilbud.

– Ta ansvar for at vi leverer kvalifisert kompetanse på de aktuelle prosjektene. Mye oppsøkende arbeid og utadgående kommunikasjon for å finne de riktige ressursene.

– Være med å bygge opp leveranseapparatet til Norway Consulting, inkludert å få konsulenter inn i konsulentbasen osv.

– Og mer.

Kvalifikasjoner:

– Liker å relasjonsbygge med nye mennesker

– God til å kommunisere og yter god kundeservice.

– Initiativrik

– Fingernem som evner å løse ulike situasjoner man havner i.

– Trives i en dynamisk jobb som er preget av mye aktivitet.

Du får:

– Bli del av et gründerselskap fra et tidlig stadium og anledning til å bli en nøkkelspiller

for selskapets framtid.

– Anledning til å vokse i rollen og utvikle deg sammen med stillingen/selskapet.

– Bli del av et dyktig og entusiastisk team som samarbeider om å oppnå mål vi har satt oss.

– En jobb som er meget spennende i det daglige, som er dynamisk og uten oppskrift hvor du må bruke dine kreative evner for å navigere deg i mål.

– Kicket av å skape match mellom kunde og konsulent (som er det aller beste med hele jobben).

Vi har et godt potensiale i markedet, og du vil få være med på denne reisen av å jobbe med oss.

Kompensasjon:

Du vil få en konkurransedyktig lønn. Det vil være naturlig at ettersom du blir flinkere til å utføre jobben, gir høyere verdi til teamet og selskapet som helhet, og får flere IT-konsulenter ut i oppdrag, at din lønn øker. Lønnen kan være fastlønn + provisjon, eller ren fastlønn, avhengig av dine ønsker.

Høres dette spennende ut?

Send CV + litt info om deg selv til daglig leder Johan Lossius på Johan@norway-consulting.no og hva du er på utkikk etter. For spørsmål eller henvendelser angående stillingen eller rekruttering generelt, kan du kontakte Talent Acquisition and Development Coordinator, Hanna Lockertsen.

Ser fram til å høres!


Talent Acquisition and Development: Hanna Lockertsen
Telefon:
+47 456 00 347
Email: Hanna@norway-consulting.no
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/hanna-lockertsen/

Om arbeidsgiveren

Norway Consulting er en IT-konsulentformidler som spesialiserer seg på det norske markedet, og som leverer IT-spisskompetanse innen områder som Utvikling, Arkitektur, Design, Prosjektledelse, Testing, Testledelse, Business intelligence, Datavarehus, Infrastruktur, Drift, Sikkerhet og Support.
Vi formidler IT-konsulenter som jobber freelance eller er ansatt i små og mellomstore konsulentselskap, til et bredt spekter av kunder, i både privat og offentlig sektor, fra små startups til store nasjonale konsern. Vi fokuserer på topp kvalitet og å levere utmerket kundeservice i alle ledd.