IT Researcher søkes!

Hei!

Norway Consulting søker for tiden en person til å jobbe med IT research.

Arbeidsoppgaver:
– Søke i interne databaser/lister, på LinkedIn, digitale plattformer osv. for å finne de IT-konsulentene vi trenger for å fylle våre kunders kompetansebehov.
– Kontakte disse IT-konsulentene vha. telefon (ringe/sms), email, meldinger, for å finne ut om de er interesserte, om det er match, og avklare relevant info og levere inn tilbud til kunden.
– Være i dialog med samarbeidspartnere som kan tilby aktuell kompetanse.
– Annonsere etter IT-ressurser i relevante medier.
– Lage, tilpasse og fylle ut CVer/kompetansetabeller som gjør at vi lykkes med å kommunisere overfor våre kunder at IT-ressursen er en god match for oppdraget.

Jobben består av mye oppsøkende arbeid for å avdekke verdifull kompetanse ute i markedet og potensielle muligheter for samarbeid, og kicket man får av å finne rett match er en herlig opplevelse.

Det kan også være aktuelt å gå i dialog med potensielle kunder for å finne flere salgskanaler for de ressursene vi har. Eller dersom vi har mange ressurser som søker oppdrag innen f.eks. .Net/Microsoft-teknologier, så kan det være aktuelt å kontakte de samarbeidspartnerne vi har som bruker denne kompetansen for å høre om det er av interesse.

Det viktigste med jobben er at vi skaper match mellom kundene og IT-konsulentene, og du vil jobbe tett sammen med daglig leder for å lykkes med så mange leveranser/salg som mulig.

Høres dette spennende ut?

Da er det fint om du tar kontakt for en uforpliktende prat.

Send CV + litt info om deg selv til daglig leder Johan Lossius på Johan@norway-consulting.no. Du kan også ringe Johan på +47 465 19 838. Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Ser fram til å høres!