fbpx

Hei!

Vil du være med å utvikle cutting edge rekrutteringsverktøy?

Høres det spennende ut å erobre det norske IT-konsulentmarkedet?

Du vil få være det tekniske geniet bak de digitale løsningene som vi skal skape for å understøtte våre ambisiøse planer, i tett samarbeid med resten av selskapet.

Etter eksplosiv vekst de siste to årene (126% i 2020) ønsker vi å ansette en fullstack .Net-utvikler som kan være med å virkeliggjøre våre digitale strategier for de kommende årene. Vi ser etter en utvikler som kan bygge opp våre interne systemer nesten helt fra scratch, for å støtte og effektivisere vår kjernevirksomhet; formidling av IT-konsulenter på det norske markedet.

 

Høres dette spennende ut?

Da er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat!

Kontakt daglig leder Johan Lossius på Johan@www.norway-consulting.no eller +47 465 19 838.

 

 

Mer info om muligheten:

Vi har i dag en deltidsutvikler som har satt i gang arbeidet, og ønsker nå å knytte til oss en fulltidsansatt, som kan dedikere seg til dette prosjektet i samarbeid med nåværende utvikler.

 

Hvem vi ser etter:

Den ideelle kandidaten er en fullstack .Net-utvikler med minimum 5 års profesjonell erfaring, og gjerne noe erfaring/forståelse innen arkitektur. Det er også ønsket at kandidaten snakker flytende norsk eller et annet skandinavisk språk. Ellers ser vi for oss en kandidat som:

– Har nok IT-spisskompetanse til å kunne jobbe selvstendig og vite hvordan å bygge systemer på egenhånd.

– Vil trives som fulltidsutvikler i en foreløpig liten start-up, og jobbe tett med andre avdelinger for å utforme digitale løsninger på en forholdsmessig og effektiv måte.

– Har en interesse for å sette seg inn i forretningsbehov, og kan utvikle teknologiske løsninger som møter disse.

– Har en bevissthet rundt hvordan systemer kan utvikles og videreutvikles for å gi dem “edge” og konkurransefortrinn.

– Syns det er spennende å skulle bygge systemer fra scratch, og kan se systemenes utvikling i parallell med selskapets utvikling, og bidra til at disse vokser på en gjensidig fordelaktig måte.

 

Teknologier:

Vi har så vidt begynt å utvikle en løsning, hvor bl.a. følgende teknologier blir benyttet: C#, .NET Core, ASP.NET, EF Core, SignalR, Webpack, TypeScript, React/JSX, Linux, AWS, Lucene. Vi ønsker noen som kan jobbe fullstack, og er sterk på både frontend og backend. Løsningen kan enkelt flyttes til Google Cloud eller Azure etter ønske. Du burde være dyktig innen .Net/C#, moderne javascript-rammeverk, og så er det positivt om du har kjennskap til noen av de andre nevnte teknologiene.

 

Teamet:

Hos oss blir du del av et dedikert og humørfylt team, med et inkluderende miljø hvor vi kontinuerlig inspirerer hverandre. Vi har høyt under taket, frihet under ansvar, og store planer for de kommende årene.

Du kan bli bedre kjent med oss her: https://www.norway-consulting.no/om-oss/

 

 

Vi tilbyr:

– Mulighet til å være med å forme et selskap i sterk vekst

– Mulighet til å utvikle/videreutvikle/designe løsninger og systemer fra scratch og bygge geniale løsninger i samarbeid med forretningen

– Sosiale events

– Sentrale kontorer på Majorstua

– God lønn og betingelser, etter nærmere avtale

 

Ønsker du å høre mer om denne muligheten?

Ta kontakt med daglig leder Johan Lossius på Johan@www.norway-consulting.no eller +47 465 19 838.

Eller legg igjen din kontaktinfo via skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat!