fbpx

Enkeltstående konsulentleveranser
Vi hjelper dere løpende med å ta hånd om deres kompetansebehov ved å finne riktig konsulent til å bistå. Dere beskriver deres behov, og vi leverer. Så skreddersyr vi en standardkontrakt til å passe deres unike situasjon, f.eks. Statens Standardavtale for bistand fra konsulent (SSA-B).

Leverandør for konsulentforsyningen
Når dere har et større konsulentbehov så er det fordelaktig å inngå en rammeavtale med Norway Consulting som er tilpasset deres unike situasjon og behov. På den måten er alle kontraktsvilkår definert i rammeavtalen, og det blir enda enklere og tryggere for dere å engasjere konsulenter.

Les mer praktisk info
Konsulentene er ikke fast ansatt i Norway Consulting, men tilbys på utleie på vegne av Norway Consulting fra sitt eget selskap, enten som selvstendig næringsdrivende i et enkeltmannsforetak eller som fast ansatt i et aksjeselskap. Dere inngår kontrakten med Norway Consulting som står som avtalepart overfor dere som kunde, og Norway Consulting speiler så denne kontrakten overfor konsulenten i en egen kontrakt slik at det blir veldig enkelt for dere. I tillegg så signeres kontraktene elektronisk ved hjelp av BankID, og dere kan også signere dem rett fra mobilen dersom dere ønsker det.

Så er det bare å kjøre på med det man liker aller mest!