Supportkonsulent/ IT-operasjonstekniker med kompetanse innen MS-teknologier søkes for spennende kunde/oppdrag i Bergen! Mulighet for fast ansettelse etter hvert


Hei!

Jeg søker så snart som mulig en Supportkonsulent/IT-operasjonstekniker for et oppdrag i Bergen, hvor kunden etter hvert ønsker fast ansettelse. Vi søker en person som er knalldyktig, men som ikke er senior. Her er det gode utviklingsmuligheter.

Dette her er et stort nasjonalt selskap, som har massevis av spennende oppdrag på gang som du vil få ta del i. Du trenger ikke være senior for denne oppgaven, men hvis du f.eks. har utdannelse og noen års erfaring så ville det ha vært flott.

Kunden søker noen som har kompetanse innen MS-teknologier slik som Windows, Office 365, Sharepoint. Cisco er også en relevant teknologi. De ønsker noen som har en god generell kompetanse siden dette er en bred stilling, men du vil også få anledning til spesialisere deg ved å dykke dypt ned i bestemte områder.

Denne jobben passer deg om du er lærevillig og interessert i teknologi. Du vil få jobbe med 1. linje helpdesk og interne prosjekt og aktiviteter.

Oppstart: ASAP
Varighet: Langvarig (innleie først og så fast ansettelse)
Lokasjon: Bergen

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send meg følgende på Johan@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV