fbpx

Supportkonsulent/ IT-operasjonstekniker med kompetanse innen MS-teknologier søkes for spennende kunde/oppdrag i Bergen! Mulighet for fast ansettelse etter hvert

Hei!

Jeg søker så snart som mulig en Supportkonsulent/IT-operasjonstekniker for et oppdrag i Bergen, hvor kunden etter hvert ønsker fast ansettelse. Vi søker en person som er knalldyktig, men som ikke er senior. Her er det gode utviklingsmuligheter.

Dette her er et stort nasjonalt selskap, som har massevis av spennende oppdrag på gang som du vil få ta del i. Du trenger ikke være senior for denne oppgaven, men hvis du f.eks. har utdannelse og noen års erfaring så ville det ha vært flott.

Kunden søker noen som har kompetanse innen MS-teknologier slik som Windows, Office 365, Sharepoint. Cisco er også en relevant teknologi. De ønsker noen som har en god generell kompetanse siden dette er en bred stilling, men du vil også få anledning til spesialisere deg ved å dykke dypt ned i bestemte områder.

Denne jobben passer deg om du er lærevillig og interessert i teknologi. Du vil få jobbe med 1. linje helpdesk og interne prosjekt og aktiviteter.

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål/vil vite mer om oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: