fbpx

Har du lyst til å jobbe som IT supportkonsulent for et spennende selskap i et miljø hvor du vil få anledning til å utvikle deg stort og bygge en videre karriere?
Da er dette en god mulighet for deg.
Vi søker nå en IT-supportkonsulent for et selskap i Oslo som jobber med samfunnsutvikling, ingeniørarbeid og rådgivning innen ulike bransjer, deriblant bygg, konstruksjon, energi, vann, miljø og transport. Arbeidssted er vestover i Oslo litt forbi Skøyen.
Det er ønsket med en person som ønsker å bli engasjert på et innleid engasjement i 1 år, og som er interessert i å bli fast ansatt videre etter det dersom det er ønsket fra begge parter.
Følgende ressurs søkes for denne jobben:
Til kundens IT-avdeling søkes en medarbeider som har et ønske om å jobbe med intern IT support i en utpreget servicestilling. Hovedoppgavene er kontakt med kundens interne kunder/brukere med hele kundens norske avdeling som arbeidsområde. Løse problemstillinger direkte og/eller koordinere henvendelser til 3.linje brukerstøtte ved behov. Henvendelsene håndteres i et helpdesksystem og man har ansvar for å følge opp disse fra mottak til løsning foreligger.
Arbeidsoppgaver:
– Brukerstøtte på produksjonsverktøy
– Innkjøp og klargjøring av PC-utstyr og mobiltelefoni
– Support på Windows / Office / Virksomhetssystemer
– Foreta feilsøking, problemløsning SW / HW
– Vedlikehold og installasjon av programvare

Ønskede kvalifikasjoner:
– Kjennskap og erfaring med CAD-verktøy som AutoCAD, Revit og lignende (det er en god bonus om du har denne CAD-erfaringen, men ikke et absolutt krav. Du vil få opplæring)
– Positiv, engasjert, ansvarlig og serviceinnstilt
– Gode kommunikasjonsevner
– Systematisk og nøyaktig
– Relevant utdannelse
– Erfaring fra brukerstøtte i en mellomstor / stor bedrift
– Erfaring med bruk av helpdesksystem
– Takle periodevist høyt tempo
– Kjennskap til Windowsmiljø generelt
– Interesse for data
Det viktigste for denne jobben er at du yter god service og er flink til å håndtere folk/kommunisere.
Om Kunden: De er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. De er over 1300 ansatte, har 24 kontorsteder og jobber innen areal og transport, bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann og miljø, prosjektadministrasjon og flerfaglig prosjektering. Som IT-konsulent i dette selskapet vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos dem kan du bidra til at deres ansatte kan jobbe frem gode og smarte løsninger, og fremme en bærekraftig samfunnsutvikling. Nå har du mulighet til å bli med dem videre og få muligheten til å bli en del av et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Litt om IT-avdelingen til dette selskapet: IT personalet hos kunden er en del av kundens globale IT organisasjon som teller over 200 kompetente medarbeidere. De er delt inn i områdene Drift/Infrastruktur, IT Support tjenester, Ingeniørverktøystjenester og Utvikling. Arbeidsoppgavene er av både global og lokal karakter og muligheten for personlig kompetanseutvikling er stor.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: