fbpx

For et stort norsk selskap med hovedkontor i Oslo søker vi en IT-supportkonsulent for et 1 års engasjement med oppstart snarlig.

Dette er for en stor norsk kjede som eier en rekke klesmerker, og som driver med alt fra klesdesign til salg i butikk. Det er et stort selskap med ca. 1500 ansatte. De har en rekke butikker spredd rundt i landet, og du vil jobbe som IT supportkonsulent på hovedkontoret deres. Her vil du jobbe med 1. linjesupport og ta imot henvendelser fra brukere rundt omkring i butikkene deres samt ta hånd om saker internt på avdelingen.

Konkrete supportoppgaver brukere kan trenge hjelp med kan være alt fra hjelp med iPaden, restarting av en ruter, hjelp med passordet, hjelp til å logge på PCen/Macen, oppretting av bruker, hjelp med integrasjon eller drift, med mer.

En viktig del av jobben er å rute innkommende sak til riktig person/avdeling. Du trenger ikke nødvendigvis å kunne løse alle sakene selv, men du må ha en forståelse/oversikt til å kunne vite hvor du skal rute de ulike sakene. Du må også kunne være flink til å lære og sette deg inn i nye arbeidsområder.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: