fbpx

Er du en senior javakonsulent som er sterk innen arkitektur for store virksomhetskritiske system, og som er klar for din neste mulighet (eller evt. noen du kjenner)?

Da har vi i så fall en spennende mulighet for deg.

For et stort IT-miljø i Oslo på ca. 160 IT-ressurser, så søker vi en javaarkitekt for et meget spennende oppdrag.

Oppdraget er langvarig (2 år +).

Du vil bli del av et team av andre arkitekter som vil bistå av 4-5 arkitekter. Kunden har 10 forskjellige team, som hver er på ca. 10 personer.

De jobber med store virksomhetskritiske systemer, og du må ha erfaring fra å ha jobbet med store virksomhetskritiske system for at dette skal være aktuelt.

De ønsker noen som har kompetanse innen backend/integrasjon og integrasjonsarkitektur.

Du må ikke nødvendigvis ha så tung kompetanse innen frontend, men de bruker javascript/react for sin frontend.

Noen stikkord: Relasjonsdatabaser, DB2, MQ, , mellomvare, 3-lagsarkitektur, enterprise arkitektur, virksomhetskritiske system, Java.

Arbeidsoppgaver:
Være en del av arkitekturteamet og bistå de ulike teamene med arkitekturoppgaver i den grad dette er nødvendig. Lære deg selskapets systemer for å kunne bistå dem med å ta de riktige valgene og lage de riktige løsningene. Det er derfor viktig med et langvarig samarbeid siden det vil være opplæring i begynnelsen.

Kompetansekrav:
– Du må være sterk innen javaarkitektur
– Senior javakonsulent
– Erfaring med integrasjonsarkitektur/integrasjon
– Pragmatisk i forhold til ditt arbeid, og at du er i stand til å tenke med og forstå andre teknologi-stacker enn din egen.

Personlig:
– Flink til å kommunisere tekniske krav til andre team-medlemmer, samt meget gode kommunikasjonsegenskaper generelt sett.
– Åpen, ærlig, initiativrik og omtenksom person

Etter hvert skal de «lime sammen» allerede ferdige system, og integrasjon i den sammenhengen vil være relevant/nødvendig. Du må kunne ha et vidsyn, og se at arkitekturelle krav blir etterlevd, samt ha en forståelse for sikkerhet.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: