BI-konsulent m/ Hadoop søkes for spennende oppdrag i Oslo! 6 mnd. +


Heisann!
Er du en business intelligence-konsulent som har erfaring med Hadoop og som er interessert i et konsulentoppdrag i Oslo? (Eller evt. Stockholm om det skulle være aktuelt). (Referer oss gjerne til rett person dersom du kjenner noen med Hadoop-kompetanse.)

Da har vi i så fall en utmerket mulighet for deg. Vi er åpne for å vurdere ulike profiler så lenge du har Hadoop-kompetanse.

For vår kunde i forsikringsbransjen søker vi en BI-konsulent som har erfaring med Hadoop. Dette er for et stort internasjonalt selskap.

Oppdraget innebærer at dette selskapet skal begynne å ta i bruk Hadoop-plattformen, og de søker noen som har kompetanse innen dette som kan bistå med konfigurasjon osv. i en startfase og hjelpe dem gjennom dette prosjektet. Målet er å sørge for at de får økt innsikt som en følge av dette, at forretningssiden sine forventninger til hvordan det skal fungere blir oppfylt, og at de får satt opp denne Hadoop-plattformen slik de ønsker.

De bruker Power BI også.

Hvis du i tillegg har forståelse for forretningsprosesser og forretningsmessige behov og lignende i denne sammenhengen, så hadde det vært flott. Du behøver ikke å ha erfaring fra forsikringsbransjen.

Ta kontakt så får du mer info om oppdraget.

Oppstart: Når rett person er funnet
Varighet: 6 mnd. +
Lokasjon: Oslo
Språk: Skandinavisk + engelsk
Stillingsprosent: Etter avtale

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Hvorfor du tenker at dette er en god match for deg

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt asap.

    Legg ved CV