fbpx

For en spennende kunde søker vi en utvikler som har spesialkompetanse innen ytelses- og lasttesting, for å hjelpe denne kunden med å bli bedre på å gjennomføre slike tester. Dette er et relativt kortvarig oppdrag på minst 1-2 uker, men det vil trolig åpne for muligheten for mer arbeid.

Kunden er en utdanningsinstitusjon.

De sier:

Vi har lansert en ny portal for studentene, og vi ønsker å kunne gjennomføre gode ytelses- og lasttester av denne.
Dette for å kunne finne ut hvor mye den nye portalen tåler, og hvilke områder vi må gjøre noe med for å forbedre ytelsen.
Portalen kjører på en Episerver løsning i Azure i et Application Service Environment som er koblet på det interne nettet (via VPN i QA miljø, og dedikert linje i produksjon).
Den har koblinger mot Azure-mssql, tjenestelag on-premise, databaser (mssql og oracle) on premise.

Det er i dag satt opp noen forskjellige lasttester som vi kjører fra Visual Studio. Testene gjennomføres i VSTS (nå Azure DevOps).

Ønskede kvalifikasjoner:
– God kjennskap til Azure.
– God erfaring med skriving av web-tester.
– Komme med anbefalinger på hvilke målepunkter som vi bør se på utenom de vanlige (responstider, load, feilede requester etc)
– Erfaring med gjennomføring og tolkning av lasttester.

Vil tippe at omfanget av studentportaltesten bør være et oppdrag på minst 1-2 uker.
Oppdraget går først og fremst ut på hjelp til å gjennomføre ytelse- og lasttest på studentportalen, men vil kunne forlenges til å bistå med andre tjenester og webløsninger også, avhengig av resultat.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: