fbpx

Vi søker en junior IT-supportkonsulent for et spennende engasjement i Oslo.

Dette er for en kunde innen finansnæringen, og det er snakk om et langvarig engasjement på 1 år+, med god mulighet for fast ansettelse etter f.eks. 2 år dersom begge parter ønsker det.

Kunden holder til i Oslo sentrum, og de søker en junior IT-supportkonsulent til å bistå med diverse oppgaver på IT-avdelingen relatert til brukersupport og diverse IT-tekniske opgpaver. Det vil være et stort utvalg av arbeidsoppgaver, som f.eks. oppsett av pcer, mobiler, email, og annen generell bistand med diverse andre oppgaver. Det er et fleksibelt engasjement.

De har mye spennende teknologi og nymotens applikasjoner, og du vil få lære mer om dette ved å bli en del av dette miljøet.

Dette er en servicejobb hvor du vil bistå brukere med diverse IT-tekniske oppgaver. Det er dermed viktig å kunne kommunisere på en dyktig måte og yte god service.

Du vil få opplæring underveis i denne jobben, og det er dermed en unik mulighet for den som ønsker å jobbe med IT-support. Etter hvert vil du også få muligheten til å lære mer om mer tekniske oppgaver/teknologier,

Stikkord: AD, mobil, pcer/mac, mobil, laptop, brukerservice, arbeidsstasjoner, servere, applikasjoner.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: