fbpx

For vår kunde i Oslo søker vi en senior javakonsulent som har kompetanse innen arkitektur, og det hadde vært flott om du kunne bistått her.

Javaarkitekt
Er du en senior javakonsulent som er sterk innen arkitektur for store virksomhetskritiske system, og som er klar for din neste mulighet?

For et stort IT-miljø i Oslo på ca. 160 IT-ressurser, så søker vi en javaarkitekt for et meget spennende og langvarig oppdrag.

Du vil bli del av et team av andre arkitekter som vil bistå av 4-5 arkitekter.

De ønsker noen som har kompetanse innen backend/integrasjon og integrasjonsarkitektur.

Noen stikkord: Relasjonsdatabaser, DB2, MQ, mellomvare, 3-lagsarkitektur, virksomhetsarkitektur, virksomhetskritiske system, Java.

Arbeidsoppgaver:
Være en del av arkitekturteamet og bistå de ulike teamene med arkitekturoppgaver i den grad dette er nødvendig. Lære deg selskapets systemer for å kunne bistå dem med å ta de riktige valgene og lage de riktige løsningene. Det er derfor viktig med et langvarig samarbeid siden det vil være opplæring i begynnelsen.

Kompetansekrav:
– Du må være sterk innen javaarkitektur
– Senior javakonsulent
– Erfaring med integrasjonsarkitektur/integrasjon
– Pragmatisk i forhold til ditt arbeid, og at du er i stand til å tenke med og forstå andre teknologi-stacker enn din egen.

Personlig:
– Flink til å kommunisere tekniske krav til andre team-medlemmer, samt meget gode kommunikasjonsegenskaper generelt sett.
– Åpen, ærlig, initiativrik og omtenksom person

De verdsetter personer som har et vidsyn, og som kan se at de arkitekturelle kravene blir etterlevd, samt ha en forståelse for sikkerhet.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: