Vi søker 3 fullstack javautviklere for stort selskap i Oslo!


For et stort selskap i Oslo med et IT-miljø på ca. 130+ IT-ressurser så søker vi 3 fullstack javautviklere til å inngå i kundens team. De har forskjellige produktteam og trenger seniorressurser som har vært ute en vinternatt før til å komme inn og bli en del av disse teamene. Det er positivt om du har noe arkitekturerfaring, og også kan bistå med ledelse og mentoring av de yngre og mindre erfarne teammedlemmene.

Dette er innen logistikk-bransjen.

De har mye backendkompetanse i sine team, og det er ønsket med noen som kan arbeide fullstack. De ønsker langsiktige konsulentengasjement, og de bruker konsulenter som en del av sin selskapsstrategi. Dvs. at du vil bli akkurat som en ansatt hos kunden som er en naturlig del av teamet, og de ønsker å jobbe med deg for et lengre perspektiv (flere år).

Noen av teknologiene som de jobber med er React, Swing, Spring, DB2 og MQ, og de har en brokete tech-stack. Videre har de store virksomhetskritiske system, og de er i gang med å modernisere sin systemportefølje. Integrasjonsarbeid er veldig relevant. De jobber med flere forskjellige versjoner av java, samt med diverse nyere teknologier og også noen eldre teknologier.

Arbeidsoppgavene vil bistå av nyutvikling og forvaltning.

Oppstart: August
Varighet: Langvarig (1 år +, og gjerne 2-3 år og lengre i varighet).
Arbeidslokasjon: Oslo

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Din timepris

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV