fbpx

Vi har en kunde som skal velge mellom NetSuite og Dynamics 365 for Finance & Operations, og er i prosessen med å implementere felles ERP-system i konsernet. Nå trenger de hjelp med noen til å jobbe som “Technical Stream Lead”. I praksis er den profilen de søker en teknisk prosjektleder som har teknisk bakgrunn og god teknisk kompetanse om ERP-systemer, og gjerne erfaring med integrasjon, slik at denne ressursen kan være med å legge opp planen for de kommende tekniske arbeidsoppgavene, og stille krav overfor deres implementasjonspartner (som de skal velge). De ønsker heller en som er dyktig teknisk og har erfaring innen ERP enn en veldig senior prosjektleder som ikke er teknisk.

De sier:
“Vi utreder nå et større prosjekt for å gå mot et felles ERP system i vårt konsern.

Vi står i valget mellom Dynamics og Netsuite. Det eksakte valget beror delvis på implementasjonskostnad og en stor del av det jobbet denne resursen kommer til å gjøre er å hjelpe til i kravstillingen mot eventuelle implementasjonspartnere.

Dette prosjektet er oppdelt i ulike work streams der det finnes en overordnet prosjektledere, men der til og med hver enkelt stream har en egen stream lead. Når det gjelder den tekniske work streamen så har vi behov for omgående få inn en konsulent som kan hjelpe oss. Vi har en solution architect, en integration architect og et integrasjonsteam internt som kommer støtte så her behøver man ikke være ekspert men viktig at personen kan danne seg et helikopteroverblikk for å kunne sette opp en roadmap og stille tekniske krav mot en implementasjonspartner.

Personen skal delvis ta fram en prosjektplan for den tekniske work streamen og delvis støtte arbeidet med å kravstille mot en implementasjonspartner. Vi vil ha en person med teknisk bakgrunn og prosjektledererfaring, og som har god kjennskap til ERP-system, der erfaring fra Microsoft Finance & Operations eller NetSuite er en fordel. Mye av jobben i den tekniske work streamen er rundt integrasjoner, så erfaring med dette er også verdifullt.

Oppdraget er på 50% stillingsprosent, med oppstart asap, og i utgangspunktet ut 2019. Personen skal jobbe onsite i Oslo, men det kan bli en del reiser til Stockholm.”

Arbeidsoppgaver for Technical stream (som ledes av technical stream lead):
– With vendor, coordination of technical setup of ERP system within existing IT architecture
– Design & build new integrations for ERP
– Technical configuration of ERP system
– In cooperation with Process stream: Customization of system

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: