Senior infrastrukturkonsulenter søkes for spennende oppdrag i Oslo! 6-12 mnd. Drift, lagring, backup, nettverk m.m.


Hei!

For kunde sentralt i Oslo søker vi 4 senior infrastrukturressurser til å bistå på et 6-12 mnd. prosjekt.

Relevante teknologier: Cisco, Veeam, VMware, Fortinet, Commvault, Azure, GCP med flere.

Relevante fagområder: Drift, infrastruktur, nettverk, brannmurer, backup, servere, lagring, virtuelle servere, overvåkning av ytelseskapasitet, arkitektur av nettverk/infrastruktur, tilknytning mellom cloud (Azure og GCP) og tradisjonell infrastruktur, serverplattformer med flere.

Profil: Det er nødvendig at du har spisskompetanse innen noen få av ovenstående kompetanseområder, samt ha generelt godt kjennskap til infrastruktur/drift/nettverk utenfor dine spisskompetanser. Siden kunden søker 4 ulike profiler, kan disse profilene utfylle hverandre.

Prosjekt: For et driftssenter sentralt i Oslo som bygger infrastrukturer og nettverk for store organisasjoner rundt omkring i Norge søker vi infrastrukturressurser for hjelp til å ta unna toppene. Dette er et selskap i vekst, som trenger hjelp av seniorressurser til å være med dem på reisen fra å designe/arkitektere infrastrukturen med nettverk og tilhørende serverer osv. (designdokumenter) for store selskap, for deretter å implementere dette, for deretter å bringe det over i en driftsfase. Etablering av backup-rutiner, samt overvåkingsrutiner.

Oppstart: asap
Varighet: 6-12 mnd.
Arbeidslokasjon: Oslo
Stillingsprosent: Ideelt sett 100%
Språk: Utmerket engelsk skriftlig og muntlig

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Din timepris

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV