fbpx

Senior infrastrukturkonsulenter søkes for spennende oppdrag i Oslo! 6-12 mnd. Drift, lagring, backup, nettverk m.m.

For kunde sentralt i Oslo søker vi 4 senior infrastrukturressurser til å bistå på et 6-12 mnd. prosjekt.

Relevante teknologier: Cisco, Veeam, VMware, Fortinet, Commvault, Azure, GCP med flere.

Relevante fagområder: Drift, infrastruktur, nettverk, brannmurer, backup, servere, lagring, virtuelle servere, overvåkning av ytelseskapasitet, arkitektur av nettverk/infrastruktur, tilknytning mellom cloud (Azure og GCP) og tradisjonell infrastruktur, serverplattformer med flere.

Profil: Det er nødvendig at du har spisskompetanse innen noen få av ovenstående kompetanseområder, samt ha generelt godt kjennskap til infrastruktur/drift/nettverk utenfor dine spisskompetanser. Siden kunden søker 4 ulike profiler, kan disse profilene utfylle hverandre.

Prosjekt: For et driftssenter sentralt i Oslo som bygger infrastrukturer og nettverk for store organisasjoner rundt omkring i Norge søker vi infrastrukturressurser for hjelp til å ta unna toppene. Dette er et selskap i vekst, som trenger hjelp av seniorressurser til å være med dem på reisen fra å designe/arkitektere infrastrukturen med nettverk og tilhørende serverer osv. (designdokumenter) for store selskap, for deretter å implementere dette, for deretter å bringe det over i en driftsfase. Etablering av backup-rutiner, samt overvåkingsrutiner.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: