fbpx

For kunde sentralt i Oslo søker vi en senior fullstack .Net-utvikler.

Dette er et spennende nyutviklingsprosjekt hvor de bygger en common service plattform på tvers av de landene hvor de opererer.

Relevante teknologier er .Net Core, Microservices, Kubernetes, Azure, elastic search. Det er en fordel om du har erfaring med noen av disse, men det viktigste er at du er en senior fullstack .net-utvikler som er selvgående og dyktig.

De har et hyggelig miljø som du vil få bli en del av, og du vil få jobbe med forskjellige arbeidsoppgaver på tvers av de forskjellige teamene på flere moduler. Bl.a. payment-modulen. De jobber agilt med 2 ukes sprinter.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: