.Net-utviklere og arkitekter søkes for langsiktig mulighet i Oslo! 12 mnd. +


Hei!

For et stort selskap i retail-bransjen søker vi flere .Net-utviklere og arkitekter for en langsiktig mulighet.

Dette er i all hovedsak backend, og de jobber med områder som C#, .Net, Azure, Service Bus, .Net Core, Event Driven Architecture.

De lager retail system, online-system (webplattform m.m.), butikksystem, logistikk-system og system for salg av varer m.m.

Arkitektur:
Kunden søker 2 arkitekter. Dette er snakk om tekniske arkitekter, og det er også ønskelig med noe forretningsforståelse. Forretning vil komme med en bestilling, i form av en behovspesifisering og beskrivelse av funksjonalitet som de ønsker laget, og så vil det være deg som arkitekt som har ansvaret for å lage denne tekniske arkitekturen, og viderekommunisere hva som skal lages til utviklerne. De ønsker primært kodende arkitekter, dvs. at det vil også være aktuelt med noe koding. Hvordan fordelingen vil være mellom arkitektur og utvikling vil tilpasses hva som passer for den enkelte ressurs, men f.eks. 70% arkitektur, og 30% utvikling er en god fordeling. Det kan også være aktuelt å jobbe med ren arkitektur. Det vil også være aktuelt å følge opp utviklerne, og se til at løsningene og systemene lages slik som ønsket og forventet.

Utvikling:
Kunden søker 4-5 utviklere. Det er snakk om backend-utviklere, og vi søker sultne, framoverlente utviklere. Det er ønsket med noen som er lærelystne innen teknologi, og noen som kan få oversikten over systemene de jobber med.

Lokasjon: Oslo (sentrum)
Språk: Skandinavisk
Oppstart: Etter avtale (f.eks. 2. jan. kan fungere, og gjerne før)
Varighet: Langvarig (f.eks. 12 mnd + forlengelse). Det er snakk om å bli en integrert del av teamet.
Stillingsprosent: 100%

Høres dette spennende ut?

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Din timepris

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV