fbpx

For et stort selskap i retail-bransjen søker vi flere .Net-utviklere og arkitekter for en langsiktig mulighet.

Dette er i all hovedsak backend, og de jobber med områder som C#, .Net, Azure, Service Bus, .Net Core, Event Driven Architecture.

De lager retail system, online-system (webplattform m.m.), butikksystem, logistikk-system og system for salg av varer m.m.

Arkitektur:
Kunden søker 2 arkitekter. Dette er snakk om tekniske arkitekter, og det er også ønskelig med noe forretningsforståelse. Forretning vil komme med en bestilling, i form av en behovspesifisering og beskrivelse av funksjonalitet som de ønsker laget, og så vil det være deg som arkitekt som har ansvaret for å lage denne tekniske arkitekturen, og viderekommunisere hva som skal lages til utviklerne. De ønsker primært kodende arkitekter, dvs. at det vil også være aktuelt med noe koding. Hvordan fordelingen vil være mellom arkitektur og utvikling vil tilpasses hva som passer for den enkelte ressurs, men f.eks. 70% arkitektur, og 30% utvikling er en god fordeling. Det kan også være aktuelt å jobbe med ren arkitektur. Det vil også være aktuelt å følge opp utviklerne, og se til at løsningene og systemene lages slik som ønsket og forventet.

Utvikling:
Kunden søker 4-5 utviklere. Det er snakk om backend-utviklere, og vi søker sultne, framoverlente utviklere. Det er ønsket med noen som er lærelystne innen teknologi, og noen som kan få oversikten over systemene de jobber med.

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: