Haster: Prosjektstøtte/prosjektleder søkes for implementasjon av IAM-løsning i Oslo! 6 mnd. oppdrag


Hei!

For et stort konsern som holder til sentralt i Oslo søker vi noen som kan bistå på et prosjekt som prosjektstøtte/prosjektleder (støtte til en intern prosjektleder hos kunden).

Den interne prosjektlederen leder et prosjekt for utrullning av en Identity and Access Management-løsning til alle konsernets selskap i Norge, og trenger noen til å hjelpe seg som en slags «delprosjektleder».

Oppgavene kommer for det meste til å bestå av kommunikasjon, planlegging og oppfølging av arbeidsoppgaver. Det er viktig at personen er kapabel til å forstå en enkel HR-flyt og ha teknisk innsikt (du trenger ikke ha erfaring med Identity and Access Management spesifikt, men du burde ha nok teknisk innsikt til at du kan forstå og planlegge oppgavene som skal gjøres, og kunne snakke samme språk som de tekniske folkene). Med enkel HR-flyt menes det at du burde forstå onboarding og ulike HR-oppgaver og -prosesser osv. Relevant teknisk kompetanse/erfaring i denne sammenhengen er å forstå sikkerhet, IT generelt og de tekniske sammenhengene.

Du må som person være strukturert, nøyaktig og kommunikativ. Vi trenger noen som er proaktiv og kan følge opp, og sørge for at prosjektet/prosjektlederen har det vedkommende trenger til enhver tid.

Oppstart asap, 100% onsite i Oslo. Varighet er ca. 4-6 mnd. Vi ønsker presisere her at kunden trenger noen som kan starte på kort varsel.

Språk: Norsk/skandinavisk.

Er dette noe du kan bistå med?

Det er veldig verdsatt i så fall!

Oppstart: asap
Varighet: 4-6 mnd.
Stillingsprosent: 100%
Arbeidslokasjon: Oslo
Søknadsfrist: asap

Send oss følgende på Johan@norway-consulting.no:
– Din CV (helst i Word)
– Når du tidligst kan begynne
– Din timepris

Ser fram til å høres!

Mvh. Johan Lossius
Daglig leder
Norway Consulting AS

Mobil: +47 465 19 838
Email: Johan@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV