fbpx

For en stor offentlig organisasjon søker vi nå 2 senior javascript-utviklere med fokus på frontend. Kunden er i de tidlige fasene av å utvikle en løsning, og det er snakk om å lage en brukerflate-løsning. De bruker bl.a. react, microfrontarkitektur, LIT-element.

Prosjekt: Lage en løsning for visningsflater. Dette er en løsning for kundesenteret og saksbehandlingsløsningene. Det er snakk om en kundeservice-løsning, for å gjøre hverdagen lettere for brukerne, slik at de skal kunne finne den infoen som de trenger raskt.

Dette er hovedsakelig frontend-utvikling, og så er det positivt å ha en fullstack profil.

Rolle: Utvikler
Kompetansekrav:
– Javascript
– Du må være senior

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: