fbpx

Vi søker en systemutvikler til vedlikehold og videreutvikling av NAVs systemer for fellesregistre, som er en portefølje samfunns- og virksomhetskritiske komponenter og systemer som ivaretar NAVs grunn-, meta- og masterdata.
Systemene sikrer blant annet integritet og kompletthet i data, og helt sentralt i all saksbehandling i NAV, inkludert publikumstjenester, selvbetjening, utbetalinger, automatisert saksbehandling og saksbehandlersystemene. Systemene har høye krav til skalerbarhet, ytelse og 24/7 tilgjengelighet.

Java kompetanse er mest sentralt for dette oppdraget.

Rolle: Systemutvikler

Kompetansekrav:
– Java
– Scrum
– SQL
– Spring
– Oracle

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: