fbpx

Vi søker en senior tjenestedesigner/UX konsulent til spennende oppdrag for en stor kunde i Oslo.

Vi søker en senior tjenestedesigner/UX konsulent til spennende oppdrag for en stor kunde i Oslo.

Oppdrag:
Teamet “Retirement Management” har behov for en senior tjenestedesigner som skal lede designarbeidet rundt utvikling av en ny tjeneste som heter “Smart Pensjon”. Smart Pensjon er en tjeneste som er rettet mot de som nærmere seg pensjonsalder, og som har behov for å få oversikt og kontroll over sin pensjon både før, under og etter de starter uttak av sin pensjon.
Pensjon er en sentral del av kunden sin virksomhet, og er en svært viktig livshendelse for kundens kunder. Mange kunder opplever i dag at pensjon er både komplisert og krevende, og søker hjelp og en partner som kan hjelpe dem med å navigere overgangen fra arbeidsliv til pensjontilværelsen.
Vi kan tilby utfordrende oppgaver og ansvar i et miljø med høyt tempo og kort vei til beslutninger så vel som produksjon. I vårt autonome utviklingsteam jobber vi rundt samme bord for å levere digitale tjenester og kundeopplevelser. Teamene er ansvarlige for både utvikling og forvaltning av tjenesten. Vi jobber etter smidige prinsipper, og effektive prosesser for hyppig produksjonssetting av ny funksjonalitet. Vi søker å levere små inkrementer, hyppig, og bruker “build, measure, learn” prinsipper for å styre utviklingen av den digitale kundeopplevelsene.
Kompetanse UX/tjenestedesigner:
Vi ser etter en erfaren person som kan ta ansvar for det overordnet designet av løsningen, både ift. UX og tjenestedesign. Vi trenger noen som liker å jobbe ting ferdig ut til produksjon og som ikke bare tenker konseptuelt. Vedkommende må være hands-on, visuell og kunne bidra til et helhetlig uttrykk av tjenesten. Personen må evne å forenkle komplekse kundereiser, og kunne oversette både forretning –og kundebehov til gode digitale løsninger. Vi ser etter en person som er erfaren på metodikk og prosess. En som systematisk bruker kundeinnsikt og proaktivt henter det inn selv, både ved å se på adferd på nett og via kundeintervjuer/brukertester. Må også ha en forståelse for utvikling, CSS, HTML etc. og utarbeide skisser i tråd med kundens retningslinjer. I tillegg må personen være god til å videreformidle sine ideer og tanker til utviklerne, slik at resultatet blir etter ønske.

Verktøy:
– Sketch / Figma
– InVision
– JIRA (preferably)
– Confluence (preferrably)
– HTML/CSS/JavaScript (preferrably)
Vi ønsker positive og proaktive kandidater som trives med å jobbe i et høyt tempo.

Rolle: tjenestedesigner/UX-konsulent

Kompetansekrav:

– Mye erfaring med UX
– Sketch/Figma
– InVision

Pluss om du også har erfaring med:

– JIRA
– Confluence
-HTML/CSS/JavaScript

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: