Vi søker .NET utviklere til å jobbe med et spennende prosjekt i Trondheim!


Heisann!

Vi søker .NET utviklere til å jobbe med et spenndende prosjekt i Trondheim!

Kunden er i endring og ser at digitalisering og ny teknologi vil påvirke dem. De kommer til og satse stort på ny teknologi og disse endringene vil kreve at de har teknologi og forretningssystemer som kan håndtere den økte kompleksiteten.
Kunden trenger flere utviklere som kan være i 100% Onsite i Trondheim, hvor hoveddelen av utviklingsavdelingen ligger.
De sitter på en internutvikler løsning som gjør at deres kunder er i stand til å utføre nettbaserte undersøkelser både intern og eksternt. Ca halvparten av Klientens kunder benytter denne løsningen. Nå vil de satse globalt på denne løsningen. Du vil hovedsakelig jobbe med backend utvikling i .NET Core/C# og Azure. de har kommet godt igang på vei i DevOps tankegangen, konsulenten får muligheten til å bidra aktivt i jobben med å videreutvikle dette. Konsulenten vil jobbe i team med videreutvikling både av den nevnte løsningen, Feedback, og etter hvert eventuelt andre av kundens løsninger. Når de nå skal satse globalt vil konsulenten blant annet også jobbe med å skalere opp både applikasjoner og infrastrukturen.

Rolle: Backend- utvikler

Kompetansekrav:
– 5 års erfaring med C#, .NET, MSSQL
– Azure, DevOps (Ønsket kompetanse)

Lokasjon: Trondheim
Oppstart: asap
Varighet: 6 mnd+
Stillingsprosent: 100%
Språk: Norsk

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på gitle@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Gitle Garnes
Researcher
Norway Consulting AS

Mobil: 471 48 733
Email: gitle@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt asap.

    Legg ved CV