fbpx

Dynamics 365-utviklere, -løsningsarkitekter og -prosjektledere søkes for prosjekt i Oslo! 3-6 mnd+

For vår kunde søker vi spisskompetanse innen Dynamics 365. De har en rekke prosjekt og initiativ på gang innen D365, og søker flere utviklere, løsningsarkitekter og prosjektledere til å bistå med kundeimplementasjoner.

Utviklere: Vi har behov for utviklere på D365, aller helst med erfaring fra både CE og BC. Det blir snakk om mye integrasjonsarbeid i et til dels komplekst applikasjonsmiljø, men hvor vi muligens kan gå via en mellomvare.
Arkitektur- og Azurekompetanse er en fordel.

De trenger seniorkompetanse innen utvikling/integrasjon mellom fagsystemer, teknologier, mellomvare. Det er snakk om arbeid på D365-plattformen.

Arbeidsoppgaver: Konfigurering, nyutvikling, utvikling mot grensesnitt, inngå i kundens team med flere forretningskonsulenter og en utvikler.

Løsningsarkitekter: De trenger flere løsningsarkitekter på D365-plattformen, og er åpne for ulike profiler. Bl.a. for hjelp med teknisk arkitektur.

Prosjektledere: De trenger hjelp av flere kvalifiserte prosjektledere som har erfaring med CRM/ERP og leveranser på Dynamics-plattformen.

De har ulike prosjekt og din tekniske profil må matches til det prosjektet du passer best for.

De jobber bl.a. med CRM, ERP, Business Intelligence, MS Dynamics 365 for Finance & operations, og andre Dynamics-plattformer.

De verdsetter folk med en skarp hjerne, gode sosiale egenskaper og et brennende ønske om å bidra til at deres kunder får høy forretningsverdi av løsningene og tjenestene.

Rolle: Utvikler/Arkitekt/Prosjektleder

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: