fbpx

Utviklere med C++/C# og .Net kompetanse med interesse for 3D, søkes til oppdrag i Oslo området

Vi søker utviklere med kompetanse innen noen av følgende: C++, C#, .Net, visual studio, med noe interesse for 3D visualisering (og det er en bonus om konsulenten også har erfaring med 3D visualisering).
Flere aktuelle teknologier her er OpenGL, WebGL. Det er snakk om å utvikle applikasjoner i .Net, som bl.a. henter inn sonardata, og data fra andre kilder. Komplekse applikasjoner. Det er snakk å benytte 3D motor til å lage applikasjoner i både .NET og på Web. VR kompetanse er en pluss.

Rolle: Developer

Kompetansekrav:
– C++/C#
– .Net
– 3D visualisering (ønsket)
– Visual studio

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: