fbpx

Stor aktør innen boligbygging og forvalting søker informasjonsarkitekt til snarlig oppstart!

Vi søker en informasjonsarkitekt for en kunde i Oslo. Kunden jobber med bygging av boliger og forvalting.

De trenger en person med tyngde og med erfaring.

Kunden skal bytte ut en informasjonsarkitekt. Det er snakk om oppstart snarlig og det kan være mulig å begynne ila. 3 uker. Du vil jobbe tett med forretning. De har bygget en domene-modell. Det er definerte data-deler på tvers av konsernet som danner grunnlaget for domenemodellen. Det er bygget fra et forretningsaspekt, og så må dette omgjøres til et teknisk aspekt. Modellen må ivareta at de opererer i flere land. De bygger leiligheter, villaer osv. Det er ulike forretningskrav for å bo. De trenger et strukturert hode som kan omgjøre domenet deres til data og informasjon. De trenger en dyktig/strukturert person som har vært ute i «krigen», som har tung erfaring fra forretning og IT. Personen må være god på datamodellering og være en erfaren informasjonsarkitekt. Arbeidet må foregå onsite i Oslo. Det vil være 6 mnd. kontrakt + forlengelse (langsiktig perspektiv). Det vil være f.eks. 50% i begynnelsen, og så en lavere stillingsprosent når personen har kommet godt i gang.

Rolle: Informasjonsarkitekt

Kompetansekrav:
– Lang og bred erfaring som IT arkitekt
– God forståelese og erfaring fra forretning og krysningspunktet mellom det tekniske og det forretningsmessige
– Gjerne erfaring fra et lignende oppdrag hos en stor og anerkjent bedrift

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: