fbpx

Unik mulighet for en Agile Coach! En stor bedrift skal omstille organisasjonen til å bli smidig

For kunde og en stor organisasjon i privat sektor søker vi en agile coach. Vi trenger noen som har vært ute en vinternatt tidligere, og noen som er kompetente i kraft av sin erfaring, og som har jobbet i en stor organisasjon tidligere.

Riktig person vil være en som har erfaring med å jobbe smidig ned på teamledelse-nivå, og som også kan jobbe inn mot toppledelsen og på enterprise-nivå, for å være med og implementere et smidig mindset og kultur i organisasjon.

Kunden går gjennom en transformasjon, og søker en person som vet hva han eller hun står for når det gjelder et smidig mindset og smidige prinsipper, og som har erfaring fra å coache organisasjoner og enkeltpersoner til å bli mer smidige og forstå hva smidig mindset går ut på.

De ønsker noen som ER smidig, og som virkelig tror på denne måten å jobbe på, og som ikke bare skal innføre scrum eller kanban f.eks. Altså noen som er en sterk forkjemper for den smidige arbeidsmetodikken, og som har erfaring og kunnskap om dette i større organisasjoner, og som også selv kan jobbe hands on med dette ned mot de enkelte teamene i organisasjonen.

Å få et team til å jobbe smidig er ikke nødvendigvis det mest utfordrende, men å få en større organisasjon med allerede innarbeidete rutiner og praksiser til å gjøre det kan være mer utfordrende. De trenger noen som er trygge på seg selv, som kan være med å bevirke denne forandringen.

Følgende er aktuelle problemstillinger:
– Dersom man har et behov, klarer man da å dele dette behovet opp i små oppgaver til de enkelte teamene som kan levere verdi raskt?
– Klarer man å oppdage at en idé ikke har verdi raskt, og klarer man deretter å forkaste den snarlig uten å bruke mer tid på den?

Du må kunne forstå organisasjonen, hvor de er p.t. og hva de gjør. Må kunne få med lederne og prosjektene på dette. Være med å endre kulturen og mindsettet i organisasjonen.

Du burde ha vært med på transformasjonen av en stor bedrift tidligere.

Du må ha nok pondus til å kunne jobbe mot ledergruppe, og tørre å motta de tøffe spørsmålene av utålmodige ledere, og fortsatt være trygg nok på deg selv til å kunne stå i dette, og ha trygghet i dine prinsipper, mindset og plan.

Rolle: Agile Coach

Kompetansekrav:
– Senior konsulent (5-8 års erfaring minimum)
– Lang erfaring med smidig metode
– Stor fordel om du har har jobbet på et lignende prosjekt

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: