fbpx

Vi søker en dyktig frontendutvikler på minimum senior nivå til NAV i Oslo.

Etterspurt kompetanse er en frontendutvikler som i hovedsak skal jobbe med tilpasning og videreutvikling av NAVs chatbot Frida. NAV skal i gang med innlogget chat og trenger i den forbindelse å videreutvikle og tilpasse den delen av chatboten Frida som NAV selv forvalter, for å sikre en sømløs og god brukeropplevelse fra uinlogget chatbot, via manuelt betjente chatter (uinnlogget og innlogget). Backend til chatbotten ligger hos Puzzle/Boost.ai og backend for personbruker for innlogget chat er Salesforce. Øvrig teknologi som anvendes: Standard React-app, som bruker styled components og NPM.

Rolle: Frontend-utvikler

Kompetansekrav:
– Frontendutvikler
– Erfaring med tilpasning og videreutvikling av chatbots.
– Minimum 5-8 års erfaring.

Fordel med erfaring innen:
– Puzzle/Boost.ai
– Salesforce
– Standard React-app med bruk av styled components og NPM

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: