Veldig spennende prosjekt for visualisering av store datamengder har behov for flere frontend/fullstack- utviklere. Angular, TypeScript, JavaScript


Heisann!

For kunde søker vi 3-4 frontend/fullstack-utviklere for et spennende oppdrag. Arbeid på en stor og kompleks løsning for visualisering av store mengder data. Fokusteknologier er angular, typescript, javascript. Andre viktige teknologier er Azure, MongoDB, Node.js, Kubernetes, Vue.js, Web.

Om du også har erfaring med InfluxDB eller WebGL er det en god bonus. De søker noen frontend-fokuserte utviklere, men det er også aktuelt å jobbe med backend. Backend-koden er for det meste skrevet i typescript. De er åpne for å ta inn medium profiler med 2-3 års profesjonell erfaring, samt mer erfarne profiler med 10+ års erfaring. Du må ha erfaring med å jobbe på større prosjekter i team og sammen med andre utviklere, og være flink til å interagere og kommunisere med disse.

Du vil bli satt sammen med et team av mer erfarne og mindre erfarne utviklere. Dette er en stor utviklingsavdeling med mange team. Det er en fordel å ha erfaring fra store og komplekse applikasjoner, samt jobbe med løsninger som håndterer store mengder data og ulike datadrevne løsninger. Det er en stor fordel å ha en solid teknisk forståelse, gjerne forståelse fra fysikk og/eller matematikk, evt. andre tekniske fag, fordi du vil bli introdusert for noen slike emner og begrep. Som nevnt er fokuset frontend, men det er fortsatt ønskelig med forståelse for applikasjonen nedover i lagene og på backenden.

Rolle: Frontend utvikler

Kompetansekrav:
– God erfaring med frontend utvikling og tilhørende teknologi, deriblant: Angular, TypeScript, JavaScript
– Fordel om du har erfaring med noen av disse: Azure, MongoDB, Node.js, Kubernetes, Vue.js, InfluxDB, WebGL
– Minst 2-3 års profesjonell erfaring som utvikler
– Erfaring fra store IT-miljø

Lokasjon: Oslo/Akershus
Oppstart: asap
Varighet: 6-12 mnd +
Stillingsprosent: 100%
Språk: Norsk eller Engelsk

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på gitle@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Gitle Garnes
Delivery Lead
Norway Consulting AS

Mobil: 471 48 733
Email: gitle@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV