fbpx

NRK søker en .NET utvikler som er proaktiv, strukturert og selvgående. Konsulenten må være både løsningsorientert og pragmatisk og ha fokus på kvalitet. At NRK skal kunne vise valgresultater på valgnatten er fullstendig avhengig av løsningen som skal utvikles.

I forbindelse med Stortingsvalget høsten 2021, har NRK behov for å videreutvikle valg-APIet som tilbyr data fra Valgdirektoratet til valgresultat-visualiseringene på TV og på nett. Utvikleren skal ha hovedansvaret for valg-backend og den videreutviklingen som må til for at NRK skal kunne levere valgresultater på en god måte. Konsulenten vil gå inn i valg-prosjektgruppen til teamet Digital Historieutvikling. Teamet har ansvar for å styrke digital historiefortelling i NRK gjennom illustrasjon, design og utvikling i alt fra infografikk til visualisering av store datasett. Konsulenten vil jobbe tett med frontend-utviklere, konseptutviklere, designere og driftere og være en fullverdig del av teamet.

Rolle: .NET Utvikler
Kompetansekrav:
– Kandidaten må ha god kjennskap til C# og .NET Core
– Kandidaten må ha god kunnskap om MSSQL eller lignende SQL-databaser
– Kandidaten må ha jobbet med et ytelses- og oppetidskritisk system
– Kandidaten må ha god evne til å sette seg inn i komplekse systemporteføljer, og se sammenhengen mellom systemene og produktet
– Kandidaten må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og trives med å bygge samarbeidsrelasjoner i komplekse organisasjoner
– Det er spesielt viktig at kandidaten håndterer korte perioder med stress i kritiske situasjoner
– Kandidaten bør ha kjennskap til hvordan et norsk Stortingsvalg fungerer

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: