fbpx

Vi søker en Prosjektleder til Ruters fagenhet mobilitetstjenester. Tilbudt kandidat vil i hovedsak jobbe med å utforske hvor og hvordan mobilitetspunkt bør etableres og hvordan de bør de utføres. Mye av arbeidet må ses i sammenheng og vil være på tvers av flere prosjekter i mobilitetstjenester.
Konsulenten må ha prosjektleder erfaring, i tillegg til erfaring og kompetanse med utviklingsprosjekter. Konsulenten bør ha gode samarbeidsevner og erfaring fra å gjennomføre større prosjekter med mange ulike interessenter. Konsulenten bør være pådrivere av natur og ha en god evne til å kommunisere med og fasilitere samarbeid med ulike interessenter med forskjellig bakgrunn og situasjonsforståelse. Konsulenten må være vant med å jobbe under kontinuerlige endringer og håndtere mange ulike saker og situasjoner samtidig. Ruter tilbyr en dynamisk arbeidshverdag og mulighet til å drive og følge opp ulike piloter de tester ut. Sentrale oppgaver for Konsulenten vil være å pilotere og utforske mulighetsrommet ved mobilitetspunkt, for å se på hvordan dette kan bidra til mer og bedre mobilitet for befolkningen.

Rolle: Prosjektleder

Kompetansekrav:
– Prosjektledererfaring
– Erfaring med å se kundebehov, utforske mulighetsrommet og utvikle forretningskonsepter
– Med erfaring fra å utarbeide og forhandle frem avtaler
– Arbeidsspråk er norsk, og det er viktig at konsulenten har evne til å kommunisere uten vesentlige språklige barrierer
– Skandinavisk (norsk/svensk/dansk) minimum nivå C11, Engelsk minimum nivå B2
Evalueringskrav:
– Erfaring fra tjenesteutvikling, analyse, innsiktsarbeid og endringsprosesser
– Erfaring fra delingsøkonomi, transportlogistikk, mobilitetsløsninger og smarte byer
– Erfaring fra offentlige virksomheter
Personlige egenskaper:
– Selvgående med høy gjennomføringskraft
– Initiativrik og fleksibel
– Analytisk
– God evne til å samhandle, motivere og involverer bredt
– Gode kommunikasjons- og relasjonsevner

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: