fbpx

Vi søker en sikkerhetsekspert som kan bistå innen IT-sikkerhet hos NRK.

Om oppdraget
Operativ IT-sikkerhet består av interne og eksterne ressurser med forskjellige kompetanse og som danner et bredt miljø innenfor cybersikkerhet. Oppdraget vil være å oppdage og redusere sårbarheter i NRKs infrastruktur, dokumentere funn, formidle og presentere løsninger til systemeiere. Konsulenten må kunne benyttes som ekspertressurs innen kryptografisk spørsmål, eksempelvis hva som er trygg bruk av ulike krypteringsalgoritmer og hvor kryptering er nødvendig.

Kontinuerlig kartlegging av sårbarheter er nødvendig. Der prosesser kan effektiviseres og automatiseres, skal rutiner beskrives og dokumenteres. Vi bruker Confluence for å dokumentere sikkerhetsarbeidet og Jira til å prioritere oppgaver og tiltak.
Teamet sitter ikke lokalisert sammen på grunn av Covid-19 og arbeider hovedsakelig på Teams nå. Det er nødvendig å arbeide på en felles plattform for å ha en kontinuerlig dialog, tilrettelegge for samarbeid og dele kompetanse.
Kvalifikasjoner og egenskaper
NRK søker en relevant og faglig sterk person som kan bidra til at teamet opprettholder nødvendige interne sikkerhetskrav, og leverer oppgaver til avtalt tid. Sikkerhetsressursen må ha god erfaring fra sårbarhetstesting på forskjellige plattformer, samt erfaring med kryptering.

Rolle: Sikkerhetsekspert
Kompetansekrav:

– God kjennskap til pen. – og sårbarhetstesting.
– Nok erfaring innen IT-sikkerhet til å bli en ressurs i teamet
– God kjennskap til teknologi innenfor pen.-testing
– Ønskelig med erfaring med SIEM løsninger
– Erfaring med og god evne til å rapportere og dokumentere arbeidsprosesser
– God erfaring med kryptografi
– Minimum 5 års erfaring fra informasjonssikkerhetsarbeid
– Fordelaktig med erfaring med informasjonssikkerhetsarbeid innen media-sektoren
– Erfaring med å komme opp med gode sikkerhetstiltak for å sikre nettverk, infrastruktur, applikasjoner og skyløsninger (Azure).

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: